Idén nyáron visszatér az 50-es évek divatja

Hirdetés

Hódítanak a retro-irányzatok

A legdivatosabb szoknyahossz a midi lesz, a derék újra középpontba kerül, a virágmintákkal pedig ideje mindenkinek megbarátkoznia. A retro-irányzatoktól tobzódó 2014-es nyári trendek között Tus-Dzsurbán Ágnes, a MOM Park vezető stylistja  tart eligazítást.

Nő a szoknyák hossza

Hirdetés

Évekig az egyre rövidebb szoknyák uralkodtak, most azonban a térd alá érők veszik át a hatalmat. Az idei nyár legdivatosabb hossza kétségkívül a midi lesz, de plisszírozott maxiszoknyát is egyre többen viselnek majd.

a_hosszabb_szoknyak_is_divatba_jonnek

A retro a fő csapásirány

Az 50-es évek Amerikája mind stílusban, mind mintákban megelevenedik majd a nyári sikerdarabokon, a derék pedig újra középpontba kerül. A nőiességet hangsúlyozva az egyenes vagy rakott ruhák legtöbbje derékvonalon lesz elvágva.

hoditanak_a_viragmintak

Ruhák minden mennyiségben

Hosszú, rövid, klasszikus vagy extrém – idén nyáron is az egyberuháké lesz a főszerep. Az extravagánstól, az egyszerű fesztiváldarabig mindent bátran viselhetünk. A lényeg csupán annyi, hogy figyeljünk a kiegészítőkre, amelyekkel könnyedén ellensúlyozhatjuk vagy akár feldobhatjuk kedvenceinket.


napsuteses_szinek_nyarra

Teret hódítanak a virágminták

A már tavasszal is népszerű virágminták, a legmelegebb évszakra teljesen eluralkodnak öltözetünkön. A 7/8  és capri hosszúságú nadrágokat, szoknyákat díszítő motívumokkal szemben sokaknak ellenérzése támad, a stylist szerint azonban a fazonok sokaságában mindenki megtalálja azt, ami leginkább illik hozzá.

ruhak_minden_mennyisegben

Koptatott farmer és perforált dzsekik

Vannak darabok, amelyek a hüvősebb nyári napokat is feldobják. Ilyen például egy koptatott, díszített farmer, és egy könnyű perforált bőrdzseki, ami szabása és színe miatt, minden szetthez tökéletesen illik.

az_egyszeru_fesztivaldarab

Mondd el a véleményed

Heti kedvenc: a tökéletes csíkos ing férfiaknak

Legyőzte tériszonyát Radics Gigi és Tóth Gabi