Így hokizik Ganxsta Zolee és Harsányi Levente!

Hirdetés

Csupán a mérkőzés volt kispályás azon a hokimeccsen, amelyen hazai hírességeink a jégkorong válogatott kiválóságaival csaptak össze. A neves sportolók mellett olyan nagymenők hasítottak a pályán, mint Ganxsta Zolee, Kiki, Harsányi Levente vagy a kajakozó olimpikon, Dombi Rudolf. A jeges finn vodka szervezte eseményen a legelszántabbnak Harsányi bizonyult, aki hihetetlen trükköt agyalt ki a biztos győzelem reményében.

Hirdetés

A két jó barát


Hazai jégkorong-rajongó hírességeink – az igazságos küzdelem szellemében – vegyes csapatokban mérkőztek meg a profi hokisokkal. A 2×15 perces meccs első félidejében a fehérek vezettek 5:7-re, ám a második félidőben a kék csapatnak sikerült egyenlítenie, majd Harsányi Levente és Kovács Csaba cseles összjátékának köszönhetően, a döntő gólt bevinnie.

Gansta Zolee kislányával, Zoéval érkezett, akit meccs alatt sem hagyott puszik nélkül. A legendásan hoki-őrült rapper őscimboráját, a jégpályán csöppet sem rutinosan mozgó Harsányi Leventét is rávette a hokizásra.


Hirdetés

Harsányi Levi dillemában…


„Volt bennem egy kis para, mert engem a pálya ördögének még jó indulattal sem lehet nevezni, ráadásul a tegnapi fociedzésen becsípődött a derekam, most jövök a masszőrtől – kezdte a népszerű rádiós. – A hokiért való rajongással Ganxsta Zolee barátom fertőzött meg, de inkább nézem, mint űzöm. A mostani megmérettetésen muszáj volt egy kis csavart bevetnem a győzelemért. Kétoldalas, elöl kék, hátul fehér mezzel készültem, hogy ha bármelyik csapat is nyer, én biztosan köztük lehessek” – leplezte le önmagát Harsányi Levente, akinek Zolee, kedvenc csapatához, a finn válogatotthoz hűen, Finlandia vodkával gratulált.

Dombi Rudolf, olimpiai aranyérmes kajakozónk is hősiesen állta a küzdelmet a Budai jégpályán és egy csöppen sem keserítette el, hogy a végső győzelmet nem ők zsebelték be.

Dombi Rudolf és Harsányi Levi taktikai megbeszélést tart


„Nagyon élveztem a rangadót! Régen sokat koriztam, mostanában kevesebb idő jut rá, de ez tényleg jól esett. Hiába vesztettünk, egyáltalán nem bánt, mert ez most másról szólt. Ráadásul nagyon sportszerű volt mindenki, nem ment vérre a dolog, engem is hagytak érvényesülni. Az pedig, hogy a játékunkkal még segíteni is tudunk, külön öröm számomra. A mezeinket elárverezzük és a befolyt összegből a Veresegyházi Medvepark rénszarvas testvérpárját fogadjuk örökbe” – tudtuk meg olimpikonunktól, aki azt is elárulta, hogy az egyik agancsos a névrokona, hiszen Rudolfnak hívják.


A játékosok mezeire december elejétől, a TeszVesz.hu-n licitálhatnak a hoki szerelmesei. A jégkorong válogatottról köztudott, hogy gyakran áll nemes ügyek mellé, így a játékosok novemberben a prosztatarák ellen kampányolnak, decemberben pedig a Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthon kis lakóinak készülnek meglepetéssel, akiknek nemrégiben az ominózus macibedobálós eseményt is szervezték.

Forrás: RedLemon
2012.11.22.

Mondd el a véleményed

Croodék: Mese az őskorból (VIDEÓVAL)

Élete legnagyobb kihívása előtt áll Caramel