Így legyél tavasszal is divatos!

Ha végiggörgeted a különböző social media platformokat, akkor a rengeteg féle trend ellenére láthatod, hogy mi közös bennük: a kényelem és praktikusság letagadhatatlan, főleg a lábbelik terén. Ha szeretnéd tudni, hogyan töltsd fel idén is hatékonyan és a divatot követve a cipőszekrényedet, olvasd tovább a cikket!

Védelem trendin, minden évszakban

A láb megóvása a különböző időjárási viszontagságoktól elengedhetetlen. Egy jó választással megelőzhető a meghűlés vagy más betegségek – ezt a leginkább a cipő talpvastagsága, béleltsége és szellőzése biztosítja. A Dr. Martens például egy közismert cipőmárka, amely az év bármilyen időjáráskor tökéletes választás. A titok csupán a réteges öltözködésben rejlik. Íme néhány ajánlás, hogy az idei trendeknek megfelelően viseld!

Egy hosszabb, vastag pamutzoknival a bokáidat is védheted, valamint kellő rétegzést biztosítasz a lábaidnak ahhoz, hogy melegen tarts őket, de kellemesen szellőzhessenek. Vegyél fel hozzá boyfriend vagy mom’s fazonú nadrágot, és tűrd fel a szárakat. Felülre kapj fel egy testhez álló, egyszínű póló és egy lezser zakót – a vagány és mégis elegáns megjelenést mindenki leirigyli majd rólad!

Hidegebb napokon társíts a cipődhöz egy laza, bővebb szabású pulcsit és egy, a bakancshoz színben illő övet és sapkát. Alulra bátran viselj egy szűkebb fazonú nadrágot, aminek a végét tűrd a zokniba vagy a bakancs szárába. Az összhatás lenyűgöző lesz!

Forrósodik a levegő

Amennyiben már melegebb napok elé nézel, még ne tedd el a Dr. Martens bakancsodat: a fazont bátran viseld egy egyszínű, legfeljebb 20 denes harisnyával, de buliba még a neccharisnya is sikkes lesz mellé! Egy hozzá viselt, combközépig érő shorttal vagy szoknyával hódítani fogod a környezetedet.

Ha maradnál a hosszabb szárú alulöltözetnél, kapj egy egy harang alakú szoknyát vagy egy enyhébb szabású trapéz nadrágot, és fölülre dobj magadra egy tank pólót, kombinálva egy lezser inggel vagy farmerdzsekivel.

Megkívántad a bakancsot, der még nincsen sajátod, vagy beszereznél egy újat? A FTSHP-nál most akár akciók keretében csaphatsz le a saját, ízlésedhez leginkább illő csukára – nézz szét még ma a kínálatban!

A fotó forrása:

Footshop

Mondd el a véleményed

Most van itt a perc – megérkezett Bokor MaRIAnna új dala

Ez már az ötödik! Temesi Berci a dobosok munkája előtt tiszteleg!