Így ünnepelte születésnapját Oláh Gergő!

Hirdetés

Az X-Faktor egyik legesélyesebbje most ünnepelte 24. születésnapját! Nem is akárhogyan, hiszen családja és barátai lepték meg. Az X-Faktoros torta nagy sikert aratott.


Gergő a legismertebb közösségi oldalon fejezte ki örömét:
“Gyerekek ilyen szülinapom még nem volt, először a szüleim és a tesóim leptek meg egy ilyen tortával !!!”

Hirdetés

Geszti Péternek nem csak mentoráltja Gergő. Barátként tekint rá, és ő is felköszöntötte az énekest. A családias hangulatú ünneplést követően a szülinapost versenytársai is meglepték tortával és ajándékokkal. 


Az első X-Faktor ezüstérmese, Takács Nikolas is ellátta jó tanácsokkal az ifjú tehetséget. Gergő nagyon örült, hogy Nikolas is meglátogatta és felköszöntötte őt születésnapján. “Nagy megtiszteltetés volt ez számomra!!!”– írta rajongói oldalán Gergő.
Hirdetés

A
z ünnepeltet a 7. élő showban végre magyarul is hallhatta énekelni a közönség. A Piramis- Szállj fel magasra című dalát dolgozta fel, és nagyon jól állt neki ez a nóta is. Már-már elvárják tőle a mentorok és a közönség is, hogy hibátlanul adja elő produkcióit. Malek Mikinek nagyon tetszett ez a fajta feldolgozás és azt mondta “Megmaradt a szíve, lelke a dalnak.” . Keresztes Ildikó szívéig hatolt a produkció és Nagy Ferónak pedig jobban tetszett, mint az eredeti. Mentora, Geszti Péter szerint egy olyan pillanatnak lehettünk tanúi, amelyre sokáig fogunk emlékezni.


Az biztos, hogy Oláh Gergőre egy ország figyel, és rengetegen szurkolnak neki. Élő showról, élő showra láthatjuk, hogy ez a fiú bizony színpadra született és nem fél megmutatni tehetségét. Szerénységével és lazaságával úgy lép színpadra, mint aki mindig ezt csinálta. Hajrá Gergő! Isten éltessen nagyon sokáig!

Csákó Zsuzsanna 2012.11.27.
Mondd el a véleményed

Szabó Mariann és Nem adom fel próbán jártunk!

Kristen Stewart és Robert Pattinson első gyermeküket várják !