Ilsa Madden-Mills – Áll az alku könyv pdf – Íme a könyv online!

Ilsa Madden-Mills – Áll az alku könyv pdf – Íme a könyv online!

Célpont: egy pasi kőkemény bicepsszel és hatalmas ütővel!

Az összetört szívű és csalódott Sugar Ryannek más sem hiányzik, mint egy arrogáns, rosszfiú sportoló… ám most mégis arra kényszerül, hogy alkut kössön az egyetem leghírhedtebb bikájával.
Már ha a pasi egyáltalán észrevenné, hogy a világon van.
A küldetése? Felkerülni a nagymenő hokijátékos radarjára, mindenáron.
Zack Morgan a jégen és a hálószobában egyaránt utánozhatatlan, de még ő sem készült fel a titokzatos lányra, akibe hirtelen lépten-nyomon belebotlik – a diákszövetség bulijain, a kedvenc bárjában, de még az ajtaja előtt is -, és aki ráadásul egy visszautasíthatatlan ajánlattal érkezik. Az üzlet egyetlen feltétele: csak semmi szerelem!

De egy (hm, vagyis két) forró éjszaka után a fogadkozások ellenére a fiú nem képes többé úgy tenni, mintha semmi sem kötné össze őket – kár, hogy a lány képtelen megbízni egy hokijátékosban, akinek az útja összetört szívekkel van kikövezve.

Vajon a hokijátékosnak sikerül bevennie álmai nőjének szívét, vagy az egyezség végén egyetlen jutalma a szívfájdalom lesz?

Ilsa Madden-Mills – Áll az alku könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Ilsa Madden-Mills – Áll az alku könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Kerstin Gier – Silber – Az álmok első könyve könyv pdf – Íme a könyv online!

Lil G – Emlék dalszöveg – Íme a dalszöveg!