Insidous – A gonosz háza előzetes + TV-szpot

Hirdetés

 

Hirdetés
Gyilkosság történt. Egy fiatalembert egy médium megölésével vádolnak. Pedig a háttérben egészen más rejtőzik: és az sokkal borzasztóbb egyetlen halálnál Az igazi gonoszt sosem fogja el a rendőrség, hiszen az láthatatlan – és egy olyan világból érkezik, amelyet nem ismerhetünk meg sosem.

A gyanúsított (Patrick Wilson) felesége, Renai (Rose Byrne) hazaköltözik, és otthon még különösebb meglepetések várják: néha egy fehérruhás, idegen asszony üldögél a szobájában. Pár barátjával együtt nyomozni kezd. Egyre különösebb helyekre jut, egyre furcsább, misztikusabb világokba nyer bepillantást. Ám a mágia eszközei kevésnek bizonyulnak – hamarosan két világ csap össze a szemük előtt: és talán ők lesznek az első áldozatok.

Hirdetés

 

A Fűrész és a Démonok között rendezőjének új filmje szeptember 13-án, pénteken került az amerikai mozikba, és szerencsésnek bizonyult: az első hétvégén több mint 40 millió dollárbevételt hozott. Az óriási siker igazi kultusszá fejlődött – a film hatalmas siker az egész világon! 

 

Feliratos előzetes:
{youtube}8L3-NHwF8dk{/youtube}

 

 Szinkronos TV-szpot:
{youtube}YzgNKHDLzu8{/youtube}


Feliratos featurette:
{youtube}kpQUufW-rO4{/youtube}

  

Insidous – A gonosz háza (Mozibemutató: 2013. október 31.)

 

Eredeti cím: Insidious – Chapter 2

Színes, amerikai film
Műfaj: horror
Gyártó: Sony Pictures
Játékidő: 106 perc
Korhatár: 16
Facebook:

https://www.facebook.com/MozICom

 

Főszereplők: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey. Zene: Joseph Bishara. Fényképezte: John R. Leonetti. Látvány: Jennifer Spence. Írta: Leigh Whannell, James Wan Rendezte: James Wan

Forrás: InterCom

Mondd el a véleményed

Cuki kismacska tejet iszik

BLR elmondja, hogy készült az Ébredj klip