Ismét útnak indul a Coca-Cola Karácsonyi Karaván

Hirdetés

 

Az adventi időszakban a korábbi évek hagyományaihoz visszanyúlva ismét országjáró körútra indul a legendás Coca Cola Karácsonyi Karaván. Ezúttal tizenöt helyszínre, zömmel nagyvárosi bevásárlóközpontok parkolóiba látogat el a kamion a Mikulással, segítőivel, Lolával és a Palinta Társulattal. Az utolsó állomás viszont egy kisfalu, a zalai Tormafölde lesz, ami ez évben nyerte el a Magyar Vöröskereszt humanitárius település címét. A falu lakóit idén a Coca Cola látja vendégül, és karácsonyi hangulatot visz el hozzájuk.

A 127 éves Coca Cola hoz hozzátartoznak a legendák. Többek között a Mikulás és a Karácsonyi Karaván, amelyek évről évre visszaköszönnek a reklámokban az ünnepek közeledtével. Az oly jól ismert karaván december 7-én nálunk is ismét országjáró körútra indul. Tizenöt helyszínen találkozhat a nagyközönség a kamionnal és a Mikulással, főként nagy üzletközpontok parkolóiban, így Budapesten, Győrött, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Székesfehérváron, Budaörsön, Dunakeszin, Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, Szolnokon és Szegeden.

Hirdetés

 

A Coca Cola minél több településre szeretné eljuttatni az ünnepi hangulatot az adventi időszakban. A Karaván végállomása egy különleges helyszín, Tormafölde lesz. Idén ez a kisfalu is elnyerte a Magyar Vöröskereszt humanitárius település díját, ami a legösszetartóbb, a Vöröskereszt munkáját aktívan segítő közösségnek járó cím. Zala megye a Coca Cola számára különösen fontos, hiszen a Zalaszentgróton palackozott NaturAqua ásványvíz e területről származik, és a vállalat igyekszik különös figyelmet fordítani azokra a helyi közösségekre, amelyekben maga is működik. Így nem véletlen, hogy a Karaván utolsó állomása a zalai Tormafölde, ahol a Coca Cola azt vállalja, hogy ajándékul karácsonyi hangulatot varázsol a településre, közös karácsonyfát állít és vendégül látja a falu lakóit.

 

Az országjáró túra helyszínein egyébként nemcsak a Mikulással találkozhat a nagyközönség, a kamionnál karácsonyi hangulatot idéző dalokkal fellép majd Lola és a Palinta Társulat. Alkotóház is várja az ügyes kezűeket, akik a foglalkozásokon ajándékokat, kedves meglepetéseket készíthetnek szeretteiknek vagy éppen Tormafölde lakóinak. A felajánlott díszeket pedig a Coca Cola elviszi az utolsó állomás karácsonyfájára. S miután örömet szerezni egy apró kedvességgel is lehet, videóüzenetben bárki elküldheti karácsonyi jókívánságát vagy üdvözletét a falu lakóinak. A kamionnál adományokat is fogadnak majd a Magyar Vöröskereszt önkéntesei, elsősorban tartós élelmiszereket, szaloncukrot várnak, amit a hazai legnagyobb karitatív szervezet munkatársai fognak szétosztani a rászoruló családok között, hogy lehetőleg minél többen ünnepelhessék könnyebb körülmények között a karácsonyt.

Hirdetés

A Karaván az alábbi időpontokban és helyszíneken lesz látható 15 és 20 óra között.

 

07.dec

szombat

Megapark

Tesco

1204 Budapest, Mártírok útja 281.

08.dec

vasárnap

Győr

Tesco

9012 Győr, Királyszék u. 33.

09.dec

hétfő

Szombathely

Interspar

Szombathely, Újvilág u.

10.dec

kedd

Zalaegerszeg

Interspar

Zalaegerszeg,Ola u.1.

11.dec

szerda

Veszprém

Interspar

Veszprém, Dornyai Béla u.

12.dec

csütörtök

Székesfehérvár

Auchan

Székesfehérvár, Sósótói ipari park, Holland sor 2.

13.dec

péntek

Budaörs

Tesco

2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.

14.dec

szombat

Dunakeszi

Auchan

Dunakeszi, Nádas u 6

15.dec

vasárnap

Óbuda

Auchan

Budapest, Szentendrei út 115.

17.dec

kedd

Miskolc

Auchan

Miskolc, Pesti u. 9.

18.dec

szerda

Nyíregyháza

Tesco

4400 Nyíregyháza, Pazonyi út 36-2.

19.dec

csütörtök

Debrecen

Auchan

4031 Kishatár u. 7.

20.dec

péntek

Szolnok

Auchan

5000 Szolnok, Felső Szandai rét 1.

21.dec

szombat

Szeged

Auchan

6728 Szeged Zápor út 4.

22.dec

vasárnap

Tormafölde

 

8876 Tormafölde

Mondd el a véleményed

Halat csak okosan!

Kiss Ádám és Mogács Dániel stand up-ja 10 éves a Dumaszínház