Itt a legújabb Youtube őrület, ami vírusként terjed!

Hirdetés

Az újdonság és a kreativitás mindig nagyot üt, ha eltér a mindennapok szürkeségétől. A legújabb szenzáció, amely a Yotube kedvence és hihetetlen gyorsan terjed, az a Gangnam Style. A dal a dél-koreai énekes-rapper, PSY nevéhez fűződik.

Hirdetés

Eddig ez a hatodik albuma, de most tört csak be igazán a köztudatba. Még Robbie Williams is tetszését fejezte ki, hiszen közösségi oldalán is megosztotta a dalt. A koreai sztár korábbi klipjeit sorra betiltották, mert túl provokatívnak tartották. A K-popnak, azaz a koreai popnak nevezett szenzáció emberek millióit érdekli. Olyannyira, hogy a Youtube-on már 230 millióan látták a videót. Na, ezt csinálja utána valaki!
{youtube width=”560″ height=”349″}9bZkp7q19f0{/youtube}

Hazánkban is fertőz az új őrület. Ugyanis két közkedvelt sztár útnak eredt és a Gangnam Style-al hódított Budapesten. Istenes Bence és Fluor Tomi teljes mértékben átérzi ezt a stílust és a lovaglószerű táncot. Az már más kérdés, hogy mennyire táncolnak jól. Egészséges önkritikájukat jelzik is: “A fogadtatás egészen jó volt, a táncunkról sajnos ez nem mondható el”. A lényeg, hogy a srácokat is elkapta a k-pop őrülete. Videót is készítettek a kalandról.

{youtube width=”560″ height=”349″}3N242owk_TA{/youtube}

Csákó Zsuzsanna 2012.09.21.
Mondd el a véleményed

Retro Party a 90′-es évek sztárjaival!

Vastag Csabi esküvőről késett el! (+videó)