Itt a végeredmény a Nyári lányok fotózásáról! – Aliz és Edit az éneklésen túl…

Hirdetés

 

Hirdetés


Énekelnek, dalt írnak, fotózásokra járnak, folyamatosan kapcsolatot tartanak a rajongókkal, és küzdenek a széllel! Egyszerűen „csak” minden részletre odafigyelnek, és most végre megérkeztek a Divatikon oldalára a Nyári lányok legfrissebb fotói!


Korábban már beszámoltunk nektek a Nyári lányok tavaszi (egészen pontosan márciusi) fotózásáról, amikor számunkra is világosság vált, hogy a testvérpár egyszerre több fronton igyekszik helytállni. Miközben következő szettjüket húzták magukra a sorozathoz, hivatalos közösségi oldalukon keresztül adtak hírt rajongóiknak a párosukról. Az éneklésen kívül a csajok több feladatban is kiveszik részüket, hiszen úgy gondolják, hogy csakis így tudják maximálisan átadni a közönségnek mindazt, amit valójában szeretnének (többek között, hogy számukra a legfontosabb dolog a szeretet, az emberi kapcsolatok, a család, és a barátok). A tesók részt vesznek a dalok megformálásában, a szöveg megírásában, illetve a hangszerelésben, ezzel válnak hitelessé a zene kedvelői előtt.  A dalokon keresztül ismer meg minket a közönség. Egy-egy dalnak mindig van üzenete, amit szeretnénk átadni nekik. Az Éld át című számunk arról szól, hogy milyen jó egy valódi közösséghez tartozni, ebben az elidegenedett világban.
Az énekesnőkről már az X-faktor válogatója során megtudhattuk, hogy fontos számukra a megjelenés. Aliz és Edit mindig az adott rendezvényhez illő szetteket választ, illetve a videó klipekben is odafigyelnek külsejükre. Nyári Károly gyönyörű lányai a koreográfiák kialakításában sem röstellnek szerepet vállalni. „Fontos szempont, hogy az éneklést a koreográfia is szolgálja, és hozzáadjon a produkcióhoz. Nagy hiba, ha a tánc az ének rovására megy!”         

Hirdetés

És ha már klipek… Egy énekesnőnek nem ma már nem árt,, ha otthonosan mozog a színészet világában is. „Mindkettőnk első énekes színpadi élménye gyermekkorunkban egy musical előadássorozathoz kötődik. Ez a műfaj különösen közel áll hozzánk, hiszen itt az egyes daloknak dramaturgiája van és színészi képességeinket is megmutathatjuk, mert így jut el igazán a közönséghez a mondanivaló.”   
Emellett a lányok figyelemmel követik készülő honlapjuk alakuló designjét, minden nap képzik hangjukat, felsőfokú végzettségükért dolgoznak (Edit művelődésszervező szakon diplomázott, Aliz pedig nemrég vehette át azt a bizonyos papírost – kommunikáció és média szakirányon tanult – ), illetve, ahogy azt már említettük korábban, folyamatosan tartják a kapcsolatot a rajongókkal.     
A fotózások során élvezik, hogy betekintést nyerhetek a modellek világába. Az efféle közös munkák nem mindig egyszerűek, hiszen egyszerre több mindenre kell odafigyelniük: ruha, haj, smink, fények. A szabadban történő fotózásokon pedig külső tényezők is akadályozhatják a folyamatot: a lányok esetében ezt a fel-feltámadó szél jelentette. „A Divatikonos fotózás nagyon jó élmény volt, hiszen a fotós, Kaszás Bence teljesen feldobott minket, a munka közben pedig zenét hallgattunk!” Aliz azt is elárulta, hogy mivel maga is tanult és szeret fotózni: kifejezetten élvezte, amikor betekintést nyerhetett egy profi fotós munkájába, kreativitásába. Végül egy kis kulisszatitok egyenesen a csajoktól: „A kocsiban kellett átvennünk azt a hosszú, Léber Barbara ruhát, amelyet a kinti képeken viseltünk. Ez egy kicsit nehézkes volt, de a végeredmény szempontjából mindenképpen megérte, hiszen nagyon szép, különleges képek születtek!” Most pedig eljött az idő, hogy ti is megismerjétek a végeredményt!IDE KATT, ha szeretnéd megnézni a Nyári lányok legújabb fotósorozatát!

Írta: Hatos Nikolett. 2012.07.14.

Mondd el a véleményed

Baricz Gergő igazi profiként készíti a pizzát!

Anna Napsugár: A jeltánc gyógyterápiás hatású, és el se hinnénk, hogy mekkora ereje van.