Itt az ősz, megérkezett a Pumpkin Spice Latte

Hirdetés

Nem érdemes a nyár elmúlása miatt búsulni, amikor az ősz azzal kezdődik, hogy visszatér a kávéimádók kedvence. A Pumpkin Spice Latte titka a receptben rejlik, melyben az évszak különleges ízei keverednek: a fahéj, a szegfűszeg, a szerecsendió és a bársonyos tejszínhab. A Starbucks emellett szívmelengető almás pitével és speciális őszi poharakkal lep meg minket.

Hirdetés
Starbucks-oszi-pohar.jpg

Ködös reggelek, egyre hidegebb napok és hosszabb esték – az ősz az az időszak, amikor semmilyen kényeztetést nem akarunk megvonni magunktól. Ha egy igazi őszi finomságot keresel, a felejthetetlen Pumpkin Spice Lattéban találod.

Hirdetés

Az ital az eszpresszó, a habos tej és a kedvenc őszi sütemények illatos fűszereinek harmonikus együttese. A Pumpkin Spice Latte tetejére pedig szegfűszeggel, fahéjjal és szerecsendióval megszórt tejszínhab kerül. Az ízek különleges variációja már sok kávéimádó szívét ejtette rabul.
Az ital tökéletes kiegészítője egy ízben hozzá illő édesség lehet. Garantáltan az őszi Starbucks menü egyik slágere lesz a fahéjban illatozó friss almakockákkal töltött almás pite.

A kávézólánc gondoskodott arról, hogy minden apró részletben az évszak jegyei bukkanjanak fel, épp ezért még a Starbucks poharak is új őszi külsőt kaptak.

Mondd el a véleményed

Baby Gabi rejtegeti a férjét

Pirner Alma az utolsó pillanatig edzett