Itt az új Quantin Tarantino ! Gondolatok egy film kacsán – Hardcore Henry a hazai mozikban

Hirdetés

Hardcore Henry.jpg

Óriási szenzáció! Április 7-től a világpremierrel egy időben a Vertigo jóvoltából, már a hazai mozikban is látható az első FPS nézetű orosz-amerikai akciófilm, a Hardcore Henry. Rendezőjét Ilya Naishuller-t, már most második Quentin Tarantino-ként emlegetik. De kinek is ajánlanám (?) – nos nézzük!

Azt hiszem egyértelműen kijelenthető, hogy a film nagy kasszasikerre számíthat, mint ahogy az is, hogy minden pasi önelégülten fog távozni a zárójelenet után.

Hirdetés

Viszont, óvnék minden gyenge gyomrú, vagy idegzetű, romantikát szomjazó nézőt, mint ahogy a friss párkapcsolatban élőknek se nagyon javasolnám a „…..tudtam, hogy a nőkben nem lehet megbízni” illetve  „….minden pasi egyformán szívtelen”….. című viták elkerülése végett – no és a bő dialóg kedvelőket is valószínű csalódás érné – ám garantáltan igazi csemege lesz a virtuális játékok kedvelőinek, és mindazoknak akiknek a csihi-puhi a menekülés, hajsza a lövöldözés jelenti a felhőtlen szórakozást, mert abból jelen esetben jól állunk!!! – alig készült el Henry végtagjainak összeforrasztása és felcsavarozása – épphogy ujjára került a karikagyűrű, máris üldözőbe vették és harcba kellett szállnia…… no de hogy ki is a felesége valójában….?!!!!  hát – nem vagyok poéngyilkos!

Azért remélem, hogy a minden érzést nélkülöző gyilkoló gépek világa még messze van, mindenesetre nem árt egy kis harci kiképzés –úgyhogy – szerintem- irány a mozi!

Ghyczy Irén

Hardcore Henry ......2. kép.jpg

 

 

Hirdetés
Hardcore Henry.jpg

Mondd el a véleményed

Buliajánló: Ma este Muriel a Kuplungban

Ép lábával hajtja a korongot