Itt van Amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget

Itt van amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget.

Gombos Edináék elérhetőek az instagramon – íme az Itt van Amerika insta.

Amerikai hírek, látnivalók, érdekességek.

Itt van Amerika instagram

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló amerikai közösségi hálózat.

A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel, amelyeket feliratozhatnak, különböző művészi hatású effektekkel/szűrőkkel láthatnak el, beállíthatják a készítés helyét, majd ezt követően a képeket, videókat megoszthatják másokkal.

A megosztás mehet az Instagramon belül és azon kívül több különböző közösségi hálózaton (FacebookTwitterFlickrTumblr, Posterous, Foursquare), valamint e-mailben is. A felhasználók az Instagramon belül tudják követni egymást, kinyilváníthatják tetszésüket, illetve kommentálhatják a feltöltött képeket vagy videókat.

Az alkalmazást Kevin Systrom és Mike Krieger készítette 2010 októberében. A szolgáltatás nagyon hamar rendkívül népszerű lett, 2013 januárjában már több mint 100 millió felhasználóval rendelkezett. A szolgáltatás az App Store-on és a Google Play-en, valamint a Windows Phone okostelefonokon is letölthető. Eredetileg csak iPhoneiPad és iPod Touch készülékeken lehetett használni, de 2012 áprilisától az Android készülékekre, 2013 novemberében pedig Windows Phone-ra is elérhetővé vált. Arról, hogy a jövőben elérhető lesz-e BlackBerry-n is az alkalmazás, egyelőre nincs semmilyen jövőbeni terv.

A 2013. június 20-i Instagram-frissítés után minden felhasználó maximum 1 perces videót készíthet és tehet közzé. Ezt a képekhez hasonlóan filterekkel láthatja el, valamint feliratot, helyszín-megjelölést és megosztási oldalakat adhat hozzá.

The post Itt van Amerika instagram – mutatjuk az elérhetőséget appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Kulcsár Edina instagram – mutatjuk az elérhetőséget

Hamvas Béla idézetek – mutatjuk a gondolatokat!