Izgalmas Desigual táskák, hátizsákok

A letisztult, klasszikus szabásvonalairól híres Desigual márka táskakínálata vagányan elegáns. Nem mindennapi. Sem a formákat, sem a mintázatokat nézve. S pont ezért annyira vonzó ez a kellem. Mert eltér mindentől, ami megszokott, sablonos és unalmas.

Virágok, színek, leheletnyi keleti fűszerezéssel!

Desigual táska virágmintáival, jellemzően bézs/tört fehér/púder/drapp színeivel, és keleti hangulatot árasztó mintáival több, mint vállra való választás. A 2021-ben teret hódító kollekciók jellegzetességei a terülő, eklektikus minták, és a mandalákra hajazó, nagy motívumok.

Hirdetés

A bohókás megjelenés tehát ezer százalékosan biztosított. Mondjuk ez már alapnak tekinthető a márka háza táján.

A minden ismerttől vonzóan eltérő esztétikusság térnyerése tehát csak természetes. Viszont túl a szépségen (bár tény és való, nehéz a stílusjegyeken túlra is látni) lényegesek a praktikussággal összefüggő tulajdonságok. Mert azért különleges kisugárzás ide, mozgalmas minták oda, ha a táska nem kezes, nem felel meg az egyéni elvárásaidnak, akkor bizony könnyedén a szekrény mélyére kerülhet. Kár lenne a beruházásodért, és főleg kár lenne a táskáért!

Szóval a Desigual táskák variálhatóak, átalakíthatóak, és bátran zsúfolásig telepakolhatóak. Kisebb és nagyobb méretű modellek egyaránt beszerezhetőek, azaz csak rajtad áll, hogy pontosan melyek, a számodra legkívánatosabb paraméterek.

A pakolás könnyedsége, és gyorsasága megédesítheti a hétköznapokat. Ha nem kell folyamatosan, könyökig merülve kutatnod a táskádban, azzal nem kevés időt, na meg energiát spórolhatsz meg. Hatékonyság mindenek felett!

Nyilván a férfiaknak továbbra is abszolút átláthatatlanok maradnak a női táskák, de jól is van ez így. Kell némi titokzatosság meg rejtély. A bohém, felejthetetlen megjelenésről a táskád garantáltan gondoskodik!

Válltáska vagy hátizsák a jobb választás?

Egyszerre, mindkettő! Hiszen kinek ez, kinek az a befutó. Sok mindentől függ, hogy melyik kivitel a praktikusabb döntés. Például ha zavarónak érzed az oldaladon lógó táskát, akkor nem vitás, hogy számodra a Desigual hátizsák a tökéletes választás. De, ha pont attól feszengsz, hogy nem éred el divatos kiegészítődet, akkor a válltáskák világa csak a felfedezésedre vár.

Ami azonban mindkét típus esetén bizonyos, hogy stílusosságból nincsen hiány. Hogy is lehetne, amikor a Desigual figyel a részletekre. A minták elütnek a milliószor ismételt formáktól, de nem kirívóak, nem hivalkodóak. A finomság pontosan ugyanannyira a márka esszenciájának része, mint az izgalmas bohémság.

A színválaszték szóismétléssel élve sokszínűsége nem hagy cserben. Gyakorlatilag bármilyen ruhadarabhoz találhatsz ideális táskatársat. A nyár világos árnyalatokban dúskál természetesen. A tört fehér, vagy éppen a bézs megunhatatlanok, de a búzakék is nagyszerű döntés. Bár a gyártó esetében nem ritkák az erőteljesebb színek (például az előző kollekciók vörösben pompáztak), jelenleg a visszafogottabb, mégis nagyon is karakteres színeké a főszerep.

A Desigual táskák, hátizsákok veszítenek az értékükből?

Desigual márka termékei értéktartóak. Nem véletlenül mondják sokan, hogy a vásárlás tulajdonképpen befektetés. Befektetés a jövőbe, ami aztán idővel sokszorosan megtérülhet. Bár az kétségtelen, hogy a tökéletes táskára való rátalálás élménye az igazán felbecsülhetetlen érték! Amit a Desigual 100%-ban garantál!

Mondd el a véleményed

Glamour napok 2021 július – jön a GLAMOUR Summer Weekend!

Magyar Államkincstár nyereményjáték – nyerj az állampapírral! Az akció június 30-ig tart!