Jack Daniel születésnapját ünnepelték a sztárok!

Hirdetés


Az amerikaiak kedvenc whiskey főzőmesterének, Jack Danielnek tiszteletére megrendezett születésnapi grillversenyen médiacsapatok mutathatták meg jobbnál jobb grillreceptjeiket. A csapatok képviselői mérték össze tudásukat, hogy kiderüljön ki ért legjobban a füstös ízekhez. Az RTL, a Class FM, a Sportklub és a Dumaszínház által delegált 4 fős csapatoknak különféle húsokból és zöldségekből kellett ínycsiklandó ételeket varázsolniuk. A tét pedig fejenként egy profi grillsütő volt!

Hirdetés


Az elkészült remekműveket a Gasztronómiai- és Grillszövetség szakavatott ítészei mellett, Hajas László, Inti és Kefir is ízlelgette. A döntnökök hosszas tanakodás után az RTL csapata mellett tették le voksukat. Bár Csonka Pici nem mozog annyira otthonosan a konyhában, így csak a sárgarépával küzdött meg. Barabás Évi saját zöldségpucolóját is elhozta, annyira lelkes volt. Megérte a fáradozás.

Hirdetés

 


A második helyen, egy csöppet sem búslakodva, a Class FM csapata landolt. A rádiósok nagy összhangban dolgoztak együtt, így Jáksó Laci inkább csak a kóstolgatásban jeleskedett, mondván, hogy ezzel nem ront el semmit.
A születésnapi torta feldarabolását követően az este átcsapott a hagyományőrző bajuszpartiba. Az hagyján, hogy láthattuk, hogyan mutatna Bebén, Dévényi Tibi bácsin, Vásáry Andrén, az IHM és a Hooligans tagjain a bajusz, a legnagyobb meglepetést mégiscsak az okozta, amikor Dukai Regina, Weisz Fanni és a Summer Sisters is magára ragasztotta a legendás szeszmester emblematikus arcszőrzetét.

További képek a partyról itt!
 

Csákó Zsuzsanna 2012.09.30.
Forrás: RedLemon

 

Mondd el a véleményed

Mádai Vivien: Egy nagy szerelmem van, az Olasz konyha!

Csonka András tériszonnyal sétál a háztetőn! (+videó)