Jenson Button lenyomta Sebestyén Balázst

HirdetésA Class FM stábja összemérte az erejét Jenson Button Forma-1-es világbajnokkal! A Morning Show csapata Sebestyén Balázs vezetésével szállt harcba Buttonnel a Vodafone Red Show mai rendezvényén. A hivatalos eredmények 2:0-át mutatnak, de Rákóczi Feriék azt mondják, a látszat néha csal! Balázs például nem lefulladt, csupán megpihent a Ladájával egy pillanatra…

„Két 1500-as Zsigulival versenyeztünk ezzel a Button nevű emberrel a zsámbéki közlekedéstechnikai pályán. Már az elején, a rántópadnál kiderült, hogy az angol valami úrvezető lehet, mert úgy pörgött, mint a ringlispil. Mindenki tudja, hogy ilyen helyzetben ellenkormányozni kell, de hát neki erről nem szóltak. Kezdő még” – kezdte a beszámolót fülig érő mosollyal Rákóczi Feri, aki Vadon Janival együtt a partvonalról figyelte kollégája, Balázs versenyét.

Hirdetés

A Class FM és a Vodafone McLaren Mercedes sztárjának Ladái két számban vetélkedtek: elsőként egy ügyességi versenyen vettek részt, majd a szlalomozás következett. A külső szemlélő számára határozottan úgy tűnt, hogy a F1-es világbajnok volt a gyorsabb. Rákóczi Feri azonban arra figyelmeztet, nem szabad, hogy a szemünk megtévesszen bennünket.

„Egyrészt biztos vagyok benne, hogy Button Ladáját feltuningolták kissé, másként nyilván nem lehetett volna ilyen gyors. Az is valószínű, hogy még a rajtzászló lengetése előtt elindult. Jó, ennyi előny talán járt neki, mert velünk ellentétben ő soha nem nyúzott egy Ladát sem, mi pedig ezeken a kocsikon tanultunk meg vezetni” – mondta nevetve a Morning Show műsorvezetője.

Hirdetés

Hogy milyen volt egy Forma-1-es sztár ellen versenyezni, azt holnap reggel nyolc órás kezdettel maguk az érintettek, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri mesélik el az ország kedvenc reggeli műsorában, a Morning Show-ban.

Mondd el a véleményed

Desperado: Óriási boldogság számunkra!

Tóth Gabi az X-faktor mentorszékében