Jim Carrey = Most nevess! 2. évad már az HBO-n

Hirdetés

Jim Carrey visszatér a Most nevess! második évadában, amelyben megismétli Golden Globe-díjra jelölt alakítását Jeff Picklesként, a legendás gyerekműsor házigazdájaként.

Az új évadban, amely pillanatokkal az első évad végének cliffhangere után folytatódik, Jeff Picklesnek meg kell találnia a módját, hogy továbbra is tarthassa a kapcsolatot a rajongóival, akiknek szükségük van rá, annak ellenére, hogy harminc év után levették adásból „Mr. Pickles barátai” című szeretett műsorát. Jeff újszerű és ellentmondásos módszert talál ki arra, hogy közvetlenül beszélgethessen a gyerekekkel világszerte, és karrierje során először támadások céltáblájává válik. Miközben Jeff igyekszik ellavírozni élete legbonyolultabb, erkölcsileg ingoványos területein, saját magában új dolgokat fedez fel az új évadban, amely tele van zenével, varázslattal, bábokkal és érzelemmel.

Hirdetés

Hirdetés

A sorozatban szerepel az Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Frank Langella (Frost/Nixon), az Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Catherine Keener (Tűnj el!), Judy Greer (Married), Cole AllenJuliet Morris és Justin Kirk (Nancy ül a fűben) is. A Most nevess! executive producerei: Jim Carrey, Dave Holstein, Michel Gondry, Michael Aguilar, Roberto Benabib, Raffi Adlan, az Emmy-jelölt Jason Bateman és Jim Garavente.

A sorozat februán 10-én, dupla résszel az HBO GO-n. Azt követően minden héten 2 epizód érkezik, magyar felirattal. A szinkronos TV premier tavasszal várható.

Magyar feliratos előzetes:

Mondd el a véleményed

Összeesküvés Amerika ellen – Az HBO új minisorozata + előzetes

Vidékfejlesztési találkozót szerveztek Füzesgyarmaton