Joe úgy dönt, Barbi mellett marad

Hirdetés

Joe Amerikába akar utazni, de végül Barbi miatt Budapesten marad. Joe reggel bejelenti a lakóknak, hogy azt tervezi, végigmegy motorral Amerikában a 66–os úton, holnapra tervezte az indulást. Mikor elmegy Barbihoz, hogy elbúcsúzzon tőle, Barbi a szemére veti, hogy menekül, Joe-nak ez már túl sok, és úgy dönt, még ma elutazik. Közben Barbi megkéri Sárit, hogy próbálja meg lebeszélni Joe-t a tervéről. Sári nagyon aggódik Barbiért, megkéri Joe-t, hogy keresse meg a lányt. Joe az anyakönyvi hivatal előtt talál rá szerelmére és rájön, hogy Barbi a legfontosabb számára, így nem utazhat el.
 

Paula meg akar nézni egy fodrászüzletet, így Marcival elmennek megnézni a szalont. Marcinak a sármosságával, és azzal, hogy ingyen kitetoválja az üzlet tulajdonosnőjét, sikerül rávennie a nőt, hogy Paulának adja ki az üzletet. Marci és Paula jókedvűen ünneplik az üzletben Paula új életének kezdetét, mikor belép a tulajdonosnő, és flörtölni kezd Marcival, ami titkon idegesíti Paulát.
 

Félix reggel kikísérletezik egy új speciális szósz receptet. Amikor úgy érzi, ez az igazi, lefirkálja a receptet egy szalvétára. Később, mikor Lali és Maja kettesben vannak a Burger Reaktorban, Maja tévedésből kiadja egy vendégnek a hamburger mellé a szalvétát, amin a recept áll. Amikor erre fény derül, Lali pánikba esik, és a vendég nyomába ered. Megtalálja a vendéget, már reménykedni kezd, de a fiatal fiú csak a bolondját járatja Lalival. Lali átkutat egy szemetest is, de nem jár sikerrel, így visszakullog a Burger Reaktorba, és megpróbálja rekonstruálni Félix receptjét. Nem sokkal később, amikor Félix is megérkezik, megkóstolja a szószt, amit Lali készített, és meg kell, hogy állapítsa, Lali szósza még jobban is sikerült, mint az övé. 
 

Hirdetés

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Tűzoltólétráról díszítettek karácsonyfát a diákok

Rony – Adj helyet