John Wick 3. felvonás: Parabellum Kritika

Hirdetés
Szemet gyönyörködtető, brutális, s közben még arra is van ideje, hogy (hol jobban, hol rosszabbul sikerült) poénokat puffogtasson a fegyverek mellett.
A John Wick 3. felvonás: Parabellum pontosan ott kezdődik, ahol a 2. rész abbamaradt: szakadó esőben Johnny fiú és hű kutyája az utcákat róják, van kb fél órájuk, míg mindenki elejtendő vadnak nem nézné őket.
Nincs értelme sokat beszélni erről a részről, látni kell és kész. Egy-egy jelenet már kegyetlenségében vicces lett, egyszerre szisszent fel és kacagott bele a nézőtér a másik fülébe. Az akciójelenetek eszméletlenül szépek és jól felépítettek lettek, bár néhol elég hosszúra sikeredtek (amit én cseppet sem bántam).
Hirdetés
Külön öröm volt látni egy régi harcművészt, Mark Dacascost, sőt, egy csepp jelenetben még a Trónok harcából ismerős Bronn (Jerome Flynn) is felbukkan. Halle Berry pedig a női John Wick, ez egyértelmű: ugyanolyan határozott és kegyetlen, ha harcra kerül sor, mint Keanu Reeves.
Mindent összevetve egy remekül összerakott akcióorgia lett (személy szerint nem is vártam mást, csak akciódömpinget, amit tökéletesen teljesített ez a mozi), amely éppen csak egy lélegzetvételnyi időt hagy két zúzás között. S ha ez még nem lenne elég, pontosan úgy ér véget, mint a második rész: nagyon is várható az események folytatása.
Ez a rész valóban egy hamisítatlan popcorn-mozi, az akciófilmek szerelmesei imádni fogják.
John Wick 3. felvonás: Parabellum
Hazai mozipremier: 2019. május 16.
Forgalmazza: Freeman Film
Főszereplők: Keanu Reeves, Ian McShane, Halle Berry, Mark Dacascos, Lance Reddick, Laurence Fishburne, Anjelica Huston
Rendezte: Chad Stahelski
18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Mondd el a véleményed

Dj Dominique a kerekesszékes Dalmával támogatja a rászorulókat

Egyre népszerűbb Páli Petra pyroperett előadása