Johnny Depp is vámpírrá változik?

Hirdetés


Talán Johnny Depp az a színész, akit bármire maszkíroznak, bárkinek a bőrébe bújik is, jól áll neki. Hiszen teljesen átveszi a karakter jellemét, vagy inkább ő adja. Láttuk már ollókezű Edwárdként, csokigyárosként, a Karib-tenger kalózaként vagy Kalaposként az Alice Csodaországban. Mind-mind más szerep, de Depp mindegyikben helyt állt. Az utóbbi időkben felkapott vámpírsztorik őt is utolérték és Tim Burton új filmjében kapott megint főszerepet.

Nos, ez az összeszokott páros, csakis jót tud alkotni. Hiszen az Ollókezű Edward és az Alice Csodaországban közös munka gyümölcse.  Így hát nem meglepő, hogy a Dark Shadow főszereplő vámpírjának szerepét Johnny kapta meg. Egyébként Amerikában ez egy kultikus sorozat, amely 1966 – 1971 között futott és 1225 részt megélt, vámpírokról, zombikról, farkasemberekről és egyéb természetfeletti lényről szólt. A szappanopera alapján készült filmet májusban mutatják be, de az előzetes már itt van.

Hirdetés

A történet szerint 1752-ben Naomi és Joshua Collins a kisfiukkal együtt útnak indulnak Liverpoolból, hogy új életet kezdjenek Amerikában. A családot azonban átok sújtja és úgy tűnik nincs menekvés még a tengerentúlon sem. Eltelik húsz év és a kisfiúból, Barnabas-ból felnőtt férfi lett. Befolyásos, gazdag és igazi nőcsábász vált belőle. Hamarosan azonban elkövet egy hatalmas hibát: összetöri Angelique Bouchard szívét, aki minden értelemben boszorkány. A bosszútól feldühödött nő olyat tesz, ami a férfinak a halálnál is rosszabb: vámpírrá változtatja őt és élve elássa egy koporsóban. Kétszáz év múlva azonban Barnabas feltámad, és elkezd a családja után kutakodni. Hamar rájön arra, hogy óriásit változott a világ két évszázad alatt.

Hirdetés

Nos, a filmet a horror kategóriába sorolták, az előzetes alapján mégis azt állíthatjuk, hogy inkább egy morbid humorú vígjátékra számíthatunk. Johnny Depp mellett láthatjuk majd Michelle Pfeifert, Helena Bonham Cartert, Johnny Lee Millert és Chloe Moretz-et is. A zenét ismét Danny Elfman-nek köszönhetjük. A hazai bemutató május 10-én lesz.


{youtube width=”560″ height=”349″}WQoyLSM68cw{/youtube}

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.17.

Mondd el a véleményed

Caramel búcsúdalt írt!

Gyermekkora tette majdnem tönkre az énekesnőt!