Jövő héten kiderül, ki Arnold Schwarzenegger kedvence!

Hirdetés

Egy igazán különleges eseményen vettek részt hazánk sztárjai. A rendezvény az IFBB szervezet tavaszi szakmai szemléje volt, ahol bemutatták az Arnold Classicra utazó magyar csapat tagjait. Az eseményen részt vett: Ganxsta Zolee, Berki Krisztián, Vastag Tamás, Béres Alexandra, Horváth Éva, Szabó Melinda, Müller Attila és Larion Zoé. A rendhagyó sajtótájékoztató helyszínét a magyar csapatot is támogató, Gilda Max adta.

 

gilda13v

Magyarország legsikeresebb fitnessversenyzője, Szabó Melinda is gőzerővel készül az idei Arnold Classic-ra. Ő volt az, aki egymás után több éven át megnyerte a versenyt. Melindát 10-16 éves koráig a szintén Arnold Classic győztes Béres Alexandra készítette fel. A magyar csapat szerdán indul Amerikába, hogy megmérettesse magát a világ legnagyobb testépítő- és fitness versenyén. A magyar versenyzők egyetlen férfitagja Berki Krisztián, aki „men’s physique” kategóriában indul.

Hirdetés

Ezt a nagyszabású eseményt Arnold Schwarzenegger alapította, aki minden évben el is megy a versenyre. A megmérettetés végén egy hatalmas gálát szerveznek, ahová Arnold a kategórianyerteseket hívja meg. Nagyon reméljük, hogy ezen a fogadáson idén több magyar résztvevő is jelen lehet.

 gilda8v

A szakmai szemlére meghívtak olyan hírességeket is, akik sportos életet élnek. Eljött Horváth Éva és Vastag Tomi. Őket magyar testépítő- és fitnessválogatott felkészítő edzője, Berkes László tréningezi. Müller Attila és kedvese, Larion Zoé szintén versenyzett annak idején, így ők szakmai szemmel nézték a versenyzőket. Ganxsta Zolee inkább a hölgyek idomait és küllemét tudta értékelni, mintsem a sportteljesítményüket. Béres Alexandra volt az első magyar, aki megnyerte az Arnold Classic-ot, így ő volt az, aki valóban tudta mi kell egy ekkora verseny megnyeréséhez.

A magyar csapat szerdán ül repülőre, hogy elinduljanak Amerikába, hogy részt vegyenek az idei Arnold Classic versenyen.

Mondd el a véleményed

***JÁTÉK*** – Műkincsvadászok nyeremények

AZ APÁCA (16)