Juhász Adrienn látványos átalakulása!

 

A Jóban Rosszban színésznője hetek óta keményen edz és diétázik, hogy nyárra bomba formába hozza magát. Adrienn régóta szeretett volna megszabadulni felesleges kilóitól, de eddig nem tudta, hogyan lehet ezt a leghatékonyabban elérni. A Fitbalance stábja, most segédkezet nyújtott neki, aminek meg is lett az eredménye. A színésznő a három hónapos program felénél tart, de már most rengeteget fogyott.

 

Adriennek az életmódváltozásban sokat segít, hogy a Fitbalance- Gastroyal menüt eszi, így éhezés nélkül olvadnak le róla a kilók. A mozgásban, pedig az Oxygen Wellness edzői adják a szakmai hátteret. Természetesen állandó orvosi kontroll alatt van, melyet az Oxygen Medical biztosít számára. A profi segítők mellett Adrit nagyban támogatja sorozatbeli kolleganője, Szabó Zsófi, aki szintén részt vesz a programban. A két színésznő egymást támogatja az életmódváltásban és napi szinten osztják meg egymással a tapasztalatokat.

 

„Nagyon megszerettem a mozgást, mert fantasztikus edzőim vannak. Ha kimarad egy-két nap edzés, már hiányzik, ami azért nagy dolog nálam. Az ismerőseim mind el vannak ájulva, hogy mennyire megváltozott az alakom. Én még ugyan nem annyira látom magamon, de a mérleg szerint is kimutathatóan fogytam. Annyira boldog vagyok, hogy sikerül újra csúcsformába hoznom magamat, és ebben nagyon sokat segítenek nekem a szakmai tanácsadók. A kolléganőmmel, Szabó Zsófival is rendszeresen beszélünk, sokszor bíztat és ő szerinte is látványos a változás.” mesélte boldogan Juhász Adrienn

 

A fiatal színésznő a legjobb úton halad, hogy a program végére érve igazi bombázóvá váljon.

 

Mondd el a véleményed

A MUSE ÚJ KISLEMEZE, A “PANIC STATION” JÚNIUS 3-TÓL KAPHATÓ

Metzker Viki így választ órát