Justin Bieber szívatná a népet!

Hirdetés


Kilencedik évadába lép Ashton Kutcher kultikussá vált sztárszívató műsora, a Punk’d. A június 17-én, vasárnap este 20.25-kor debütáló legújabb szezonban már nem egyedül Kutcher lesz a felelős a hollywoodi hírességek szívrohamaiért, besegít még neki többek között Justin Bieber és Miley Cyrus is, így a celebek már végképp nem tudhatják, melyik barátjukban bízhatnak meg.

 

Hirdetés

Már kilencedik évad óta szívatja sikeresen az MTV sztárokból álló gegcsapata a legnagyobb hollywoodi hírességeket. A Punk’d című kandikamerás reality-t eddig Ashton Kutcher vezette, ám a legújabb szezonban már – talán azért, mert már szinte senki nem hajlandó találkozni a színésszel, aki sikeresen verte át majdnem mindegyik barátját az elmúlt nyolc évadban – vendég műsorvezetők hozzák kínosnál kínosabb helyzetbe sztárbarátaikat. Justin Bieberről például már az első részben kiderül, hogy sokkal jobb fej, mint eddig bárki gondolta volna, hiszen Taylor Swifttel simán elhiteti, hogy egy jelzőrakétával véletlenül felrobbantott egy hajón zajló esküvőt!
 

Hirdetés

Szintén csatlakozik a csapathoz Miley Cyrus, aki Khloe Kardashiant veri át: a reality-sztár azt gondolja, hogy a barátnőivel fog vacsorázni és kellemesen elbeszélgetni, azonban mikor az ételt kiszállító futár megkéri a házigazdát, hogy használhassa a mosdóját, a férfi úgy tesz, mintha a cipzár kettővel több dolgot fogna össze a kelleténél…
A június 17-én, vasárnap este 20.25-kor debütáló kilencedik évadban, a Punk’d csapata még durvább átveréseket visz véghez a sztárvilág krémjén, mint eddig valaha. Aki kíváncsi arra, hogy viselik a világ legnagyobb sztárjai azt, hogy a frászt hozzák rájuk egy-egy erősebb átveréssel, az semmiképp se hagyja ki a Punk’d legújabb szezonjának premierjét!

 

 

Punk’d június 17-én, vasárnap este 20.25-től az MTV Hungary-n!

 

Forrás:RedLemon

Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibi és Kocsis Tibi jótékonykodással viszonozzák a rajongók szeretetét! (+ videó)

EFOTT: Strandfoci-parádé élsportolókkal és zenészekkel