Kállay Saunders András magányban készül a megmérettetésre

Hirdetés

 

Pár nap múlva indul Koppenhágába Kállay-Saunders András (29), hogy először május 6-án, az elődöntőben és ha minden jól alakul, akkor a május 10-i döntőben is képviselje hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A nagy megméretés előtt pedig elvonul a világ elől, így készül fel.

Az utóbbi hetekben kicsit beteg voltam, de most már szerencsére minden rendben van az egészségemmel. Vigyázok is magamra, és pár napot pihenek is majd. Az is fontos, hogy szépen elrendezzek mindent, összeszedem a gondolataimat is – árulta el a magyar induló, aki jövő hétfőn, az érkezése napján már fel is lép Koppenhágában.

Hirdetés

kallaysaunders01

Több felkérés érkezett, így már hétfő este fellépek egy rendezvényen, ahová a szervezők meghívták a számukra kedves versenyzőket – mesélte András, aki Running című dalával nagy népszerűségnek örvend az eurovíziós rajongói oldalakon. Az énekes elárulta: ugyan izgul, de őt leginkább az doppingolja, ha minél többen hallgatják egy fellépését, így cseppet sincs megijedve attól, hogy várhatóan több tízezer, a kamerák mögött pedig több millió ember figyeli majd. Kedvese, Tolvai Reni is csak a tévén keresztül szurkolhat neki.

A mostani helyzet szerint ő is éppen akkor utazik külföldre, amikor én, így nem tud utánam jönni Koppenhágába. De az a szép, hogy így egy időben, együtt küzdünk az álmainkért – vallotta be András.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed

A Fabulon újra a bőre őre

Itt a fluoreszkáló fehérnemű!