Kállay Saunders Rióban

Hirdetés

 

rio2kallay01A Jégkorszak alkotói tudják, mitől olvadnak fel a szívek. Rio című animációs vígjátékuk két kék madárról szólt: Azúr és Csili meg a riói karnevál története világsiker volt 2011-ben, nem csoda, hogy folytatódik: a Rio 2.-ben (Rio 2, hazai bemutató: április 10.) a vidám madárraj és barátaik elhagyják a várost: az új történet már az Amazonas dzsungeleiben játszódik, és a nézők néhány új, különös madárral is megismerkedhetnek. Az egyik Roberto, a macsó papagáj, aki amellett, hogy remekül focizik, gyönyörűen énekel is, hiszen a fiatal énekes, Bruno Mars kölcsönzi neki a hangját.

A magyar változat is garantáltan el fogja kápráztatni a rajongókat: Kállay Saunders András vállalta el, hogy elénekli Bruno Mars filmbeli dalát! A Dal 2014 győztese, a Megasztár felfedezettje, akit eddig is sokan neveztek a „magyar Bruno Mars-nak” nagy kedvvel vetette bele magát az animációs film szinkronjába. A szerdai stúdiófelvétel során, Pejtsik Péter zenei rendező segítségével végre kitette az i-re a pontot: elkészült a filmbeli Mars-sláger magyar változata, mely a stúdióban közreműködők szerint remekül sikerült, ahogy mondták: „udvariasságból csak egy kicsit jobb, mint az eredeti.

Hirdetés

Nagyon élveztem a munkát, hiszen már az első részben is közreműködtem, amikor a többi Megasztárossal énekeltük a Rio végefőcímdalát. Örülök, hogy most egy különleges karakternek kölcsönöztem a hangomat – mondta Kállay, majd hozzátette: – Nagy rajongója vagyok Bruno Marsnak, imádom, ahogy az élő zenét keveri a klasszikus dallamokkal.

És íme egy részlet a Bruno Mars-féle változatból:

Forrás: IC Press

Mondd el a véleményed

Smokey eyes look

Bonjour Mademoiselle!