Karcolat egy tizennégy éves fiú gyógyulásáért

Hirdetés

Tegnap este sor került Hujber Feri talkshowjának második felvonására. A Valami Amerika sztárja ezúttal egyik jó barátját, Mészáros Árpád Zsoltot látta vendégül a Creol bárban.

Hirdetés

Hirdetés

Nemes célra fordítja a Karcolat második részének bevételét Hujber Feri. Ugyanis a közelmúltban tudomást szerzett egy mindössze tizennégy esztendős, hasnyálmirigy-rákban szenvedő kisfiúról, így a színész – aki maga is édesapa – úgy döntött, hogy a talkshow teljes bevételét ennek a csöppségnek a gyógyulására ajánlja fel.

Mészáros Árpád Zsolt felkonferálása után rögtön egy dallal köszöntötte a közönséget. Már a Karcolat első felvonásakor (amikor is a Vastag testvérek jártak a színésznél) megemlítettem, hogy Feri célja nem más, mint megmutatni a sztárok mögötti valódi embereket. Ez ezúttal is sikerült neki, hiszen MÁZS mesélt többek között az étterméről, ahol a magyar és a japán ételek világába kalauzolná el vendégeit, beszélt az egészséges táplálkozás fontosságáról, egykori súlyos betegségéről, a gyermekkoráról, arról, hogy már tizennégy évesen dolgoznia kellett, hogy hogyan került be a színház világába, tehetséges fiatalok felkarolásáról, a szakma nehézségeiről, sőt szó esett az egykori félrelépéséről is. A műsort egy közös éneklés zárta, amikor Feri és Árpi a Valami Amerika főcímdalát adta elő.

A Karcolat vendége legközelebb Árpa Attila lesz, akivel szeptember huszonegyedikén vár titeket sok szeretettel Feri, a műsornak otthont adó Creol Bárban.

 

Olvasd el Kritikánkat a Karcolat első beszélgetéséről.Klikk ide!
Nézd meg Feri általunk készített fotósorozatát! Klikk ide!

 Nézd meg milyen volt Feri Divatikonos fotózása!

{youtube width=”560″ height=”349″}8bf4u53SYMo{/youtube}

Írta: Hatos Nikolett. 2012.08.18.

 
Mondd el a véleményed

Facebook Like

Rúzsa Magdi koncert Gödön 2012.08.19. beszámoló