Kaszás Géza: ha nem jön be a filmezés, hot-dog árusnak állok!

Hirdetés

 

 

Nézd meg a partyn készült fotógalériánkat! Klikk ide!

Hirdetés

Amerikai whiskey-hez sztárjaink szerint amerikai hot-dog dukál, átvették hát az irányítást. A város igen ütős rockabilly bulijában Hajas Laci, Fábián Anita, Kaszás Géza és Varga Viktor alkalmi vendéglátózott. A hagyományőrző bajuszpartin egyesek black jackre tettek, mások dugót dobáltak, a katarzis pedig akkor következett be, amikor Tóth Szabi arca a születésnapi tortában landolt.


Hazánk neves fodrásza, zenésze és színészei a profikat is lekőrözve szolgálták ki a kígyózó sorban várakozókat. Jack Daniel hagyományőrző bajuszpartiján több dolog is másképp alakult, mint ahogy megszokhattuk.

„Hálás vagyok Mr. Jacknek, mert bár sok-sok éve foglalkoztat a gasztronómia, most újat tanulhattam, az ő jóvoltából kicsit belekóstoltam egy másik szakmába is. Ha nem jön be a filmezés, hot-dog árusnak állok! Láttam, hogy hozzám hasonlóan Hajas Laci is annyira elemében volt, hogy alig lehettet kirángatni a kocsipult mögül” – mesélte Kaszás Géza.

„A profik megmutatták, hogy mi a sorrend, és onnantól az enyém volt a pálya – vette át a szót a sztárfodrász. – Jó volt látni, hogy mekkora örömöt okozunk a vendégeknek azzal, hogy mi szolgáljuk ki őket. Amikor elszabadultam a pultból, gyakorlatilag mindent kipróbáltam, amit a buli folyamán lehetett. A dugódobálás egész jól ment, leszámítva a kezdeti ügyetlenkedést, a csocsónak pedig egyébként is mestere vagyok, hiszen otthon rendszeresek a családi bajnokságok. Itt Bebével taroltunk, a Nyári lányok hamar megadták magukat két ilyen jóképű srácnak.”

Hirdetés

Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznője akkor indult be igazán, amikor a Mystery Gang a húrok közé csapott.

„Igazán jó este kerekedett, nagyon élveztem. Csak azt sajnálom, hogy a kislányomat, Pipit még nem hozhatom el az ilyen bulikba. Biztos vagyok benne, hogy ő is örömét lelné a dugódobásban és a hotdogozásban. Ráadásul a Mystery Gang az egyik kedvenc magyar zenekarom, nagyon szeretem a dalaikat és jót táncolhattunk volna rá” – tette hozzá Anita.


Jack Daniel’s 163. születésnapján többek között Baronits Gábor, Kondákor Zsófi, Kembe Sorel, Kedvek Richárd, Dopeman, Csomor Csilla, Keresztes Ildikó, Young G, a Nyári Lányok, Dér Heni és Bebe is kipróbálta, hogyan mutat a legenda emblematikus bajszával. Az est záró meglepetéséről pedig Varga Viktor és Müller Attila gondoskodott, akik nem bírtak ellenállni a kísértésnek és egy váratlan, ám annál gyorsabb mozdulatnak köszönhetően elhelyezték Tóth Szabi arclenyomatát a születésnapi tortán.

Nézd meg a partyn készült interjúinkat:

 {youtube}3gmLUcroidU{/youtube}

 {youtube}CKY5e-bXA_I{/youtube}

 Nézd meg a partyn készült fotógalériánkat! Klikk ide!

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei!

 

Mondd el a véleményed

Ben Affleck, az átváltozóművész

Harrison Ford és a “Paranoia”