Kate Winslet, a rossz csaj + videó

Hirdetés

Március 17-én Kate Winslet megkapta a 2520. csillagot a Hírességek sétányán. A ceremóniára Kathy Bates is elkísérte az Oscar-díjas színésznőt, akivel a Titanicban játszottak együtt, és még Shailene Woodley is jelen volt, aki Kate legújabb filmjében, A BEAVATOTT-ban a partnere.

katewinsletwalkoffame03

Kate Winslet egy teljesen új szerepben mutatkozik be a világsikerű regény alapján készült A BEAVATOTT (16) című szuperprodukcióban. Egy hideg, számító, kegyetlen karaktert, Jeanine Matthewst kelti életre a március 20-án bemutatásra kerülő sci-fiben, és elmondása szerint pont ezért is vállalta el a szerepet. „Egy kedves levelet kaptam a rendezőtől, minden infoval A beavatottról.” – mesélte az Entertainment Weekly-nek az Oscar-díjas színésznő.”És be kell, hogy valljam, addig a napig nem is hallottam a könyvről, ezért nagyon gyorsan bepótoltam mindent. És amíg faltam a lapokat, egyre erősödött bennem, hogy a rossz csajt akarom eljátszani. Mert ilyet még sosem csináltam.”

Hirdetés

katewinsletwalkoffame02

Kate, aki hétfőn a 2520. csillagot megkapta a Hollywood-i Hírességek sétányán decemberben adott életet harmadik gyermekének, és már pár héttel a szülés után A beavatott izgalmas jeleneteit forgatta ismét Shailene Woodley, és Theo James oldalán.

katewinsletwalkoffame01

„Szülés után egyből visszatérni a forgatásra egy kicsit olyan mintha bele akarnál szuszakolni egy nagy tehént egy kicsi kényszerzubbonyba. Egy kissé zavart és abszurd volt az egész szitu.” – mesélte Kate az újságíróknak. „De aztán minden ok volt. A jelmezek jók voltak rám, sőt, még jobban is éreztem magamat, frissebbnek, élettel telibbnek. Terhesen nem egy sétagalopp forgatni.”Március 20-án végre mindenki megcsodálhatja Katenek mennyire jól áll a gonosz karakter, és hogy mire is készül szerepe szerint az 5 csoportból álló jövőbeli társadalomban, ahol az Őszinték, az Bátrak, az Önfeláldozók, a Műveltek, és a Barátságosak próbálják fenntartani a békét.

Feliratos összeállítás a szereplőkkel:

Forrás: Pro Video

Mondd el a véleményed

Brit tudósok: dolgozzon otthonról, ha fogyni akar

2015-ben Budapest rendezi a WOMEX-et, a Világzenei Vásárt