Kefir nyaralása több, mint kalandos!

Hirdetés


A február közepétől nyaraló énekessel mindig történik valami. Kefir nem egyedül kalandozik Thaiföldön, ugyanis vele tartott kedvese, néhány barátja, majd később öccse is csatlakozott. Korábban beszámoltunk arról, hogy motorbalesete volt a nyaralás első napjaiban. Szerencsére, ez nem nyomta rá bélyegét a hangulatra.

Kefir önfeledten pancsol

Hirdetés


A napsütötte Pattaya-n nem csak hasát sütteti az énekes. Dzsungelben jár, az Erawan vízesés hetedik fokára mászik fel, vadállatok társaságában fotózkodik.

Hirdetés

Kefir bátran simogatja a tigriseket


A híres Tigris Templomban is járt, ahol testközelből láthatott kis és nagy macskákat, akiket papok nevelnek kiskoruk óta. A Wat Pha Luang Ta Bua nevű buddhista kolostor a befogadott tigrisekről kapta a Tigris Templom elnevezését.

Kefir és párja, Erika egy krokodil társaságában


A kolostorba nemcsak tigriseket, más vadállatokat is befogadnak. Az állatokat etetés után lehetett csak megközelíteni, amikor sziesztáztak, ilyenkor a legnyugodtabbak. Természetesen vigyáznak az emberek épségére, de mindenki saját felelősségére megy be, és ezért előtte alá kell írnia erről egy nyilatkozatot. A V-tech frontembere és párja dzsungelben kígyók, és különféle pókok között sétálgatott, de ezzel még nincs vége a kalandozásnak.


Itt forgatta egyik klipjét a Crystal


Kefir és kefir 🙂


Az énekes nem csak tud már vízen járni, de aludni is. Ugyanis: „Ma éjjel a Kwai folyón aludtunk… 🙂 Nagyon király volt!!! De konkrétan magán a folyón!!! Nem lettünk vizesek! Ez egy úszó hotel…És igen, mellettünk volt a híres híd!!! 🙂 „- mesélte rajongóinak a sztár közösségi oldalán.


Kefir tud vízen járni…


A szerelmesek több, mint 5 éve boldogok együtt
 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.22.

Mondd el a véleményed

A Csillag Születik felfedezettje nem kér a sajnálatból!

Hollywood Dr. Szöszije ma 36 éves :)