Kefír szakított hűtlen párjával

Hirdetés

 

Hét év után végleg szakított kedvesével Kefir. Az énekes és egykori szerelme, Erika egy viharos kapcsolat után három hónapja úgy döntött, hogy külön utakon folytatják, mert már többszöri próbálkozás után sem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat.

Hirdetés
Sikerült elérnünk Kefir egyik közeli barátját, aki elmondta, hogy valóban hűtlenség miatt szakítottak a fiatalok.

Hirdetés

– Nagyon kiborult, amikor megtudta, hogy Erika titokban másnál keresi a boldogságot – mondta a barát.
Kefir tehát most szembesülhetett azzal, hogy mit élt át Erika, amikor ő csalta meg a lányt, és ekkor jöttek rá, hogy nem működik a kapcsolatuk, inkább elengedik a másikat.

– Igen, a hír igaz, sajnos az a bizonyos hetedik év nálunk is beütött, pedig korábban nevettem az ilyesmin – sóhajtott Kefir, amikor az elválás okairól kérdeztük. Az énekes bevallotta, hogy az utóbbi időben sejtette, hogy Erikával nem életre szól a viszonyuk. Emlékezetes, tavaly még attól volt hangos a sajtó, hogy Kefir megcsalta barátnőjét, ám a párnak akkor még sikerült kibékülnie. Most pedig olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a lány és az énekes is kikacsintott a kapcsolatból, ami egyben most a nagy szerelem végét jelentette.

 

– Sokáig együtt éltünk, de sosem kértem meg a kezét, mert nem éreztem elég stabilnak az érzelmeinket. Az évek alatt túl sok volt a vita és a veszekedés a féltékenység miatt, és a hétköznapokban sem tudtunk együtt élni, ezért már kétszer külön is költöztünk a hét év alatt. Valóban egyikünknek sem makulátlan a múltja, és amikor leültünk megbeszélni, hogy vajon mit hiányolunk mindketten ebből a kapcsolatból, ami miatt úgy érezzük, hogy ez nem az igazi, nem jutottunk dűlőre. Bár sosem voltak tányérdobálós vitáink, a bolhából is képesek voltunk elefántot csinálni. Rájöttünk, hogy elég volt a vitákból, és lezártunk egy hosszú időszakot – mondta az énekes, aki úgy érzi, sok időnek el kell telnie, hogy újra nyitott legyen egy új kapcsolatra, de bízik benne, hogy egyszer majd megtalálja az igazit.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed

Divatikonkvíz Ábrahám Gabival

Egy napra Dániába költöztek a sztárok!