Kefir szerelemi háromszögbe keveredett?

Hirdetés

A V-Tech énekeséről mostanában sokat cikkeztek arról, hogy egy titokzatos hölggyel csalja barátnőjét. Évek óta boldog párkapcsolatban él, most mégis azt hihetnénk, hogy szerelmi háromszög főszereplőjévé vált. Korábbi kedvesével, Zimány Lindával közel öt és fél évig tartott a szerelem. Akkoriban is terjedt a pletyka Kefir hűtlenségéről. Szakításuk után szinte azonnal megismerkedett jelenlegi párjával, Erikával, akivel hatodik éve vannak együtt.

Hirdetés

Hirdetés


Most viszont egy gyönyörű thai lány lépett a képbe, akit egy forgatáson ismert meg. Mielőtt nagy találgatásokba kezdenénk, arról van szó, hogy új klipet forgatott az énekes, és egy szerelmi háromszög történetét mutatják be.


Ha megtehetném
című dalához, egy olyan klipet szeretett volna, ami nagyon is passzol a dal szövegéhez. „ A történet érdekessége az, hogy egy thai lánnyal forgattunk, aki nagyon szép. Modellkedik és volt már filmszerepe is Thaiföldön”- nyilatkozta Kefir. A klip egyelőre nem látható a zenecsatornán (VIVA Tv), mivel szerintük a V-tech már nem fér bele a csatorna zenei palettájába. Egyébként ez a második klip, amely Thaiföldön készült. Íme a klip:


{youtube width=”560″ height=”349″}XKYGHGpr_J8{/youtube}

Csákó Zsuzsanna 2012.10.18.
 
Mondd el a véleményed

Gyászol a művész világ! Elhunyt Komár László!

Liam Neeson a pokolban vakációzik