Kemese Fanni – A viharszívű Mya Mavis könyv pdf – Íme a könyv online!

Kemese Fanni – A viharszívű Mya Mavis könyv pdf – Íme a könyv online!

“Pippa Kenn egész életében hús-vér embereket akart megismerni, és döbbenetes élmény számára a kolónia. Átkelt a Vörös erdőn, de vajon megérte-e, ha súlyos árat fizet érte? Új családja szeretete körbeveszi, de elég ez?

Mya Mavis életét gyökeresen felforgatja Pippa és a két fiú, akik a sápadtak hordája elől menekültek. Mya ismeri az egyik idegent, ezt a különös, sárga szemű lányt, akiről már az érkezése előtt álmodott. Tudja, hogy a lány olyan események sorozatát indítja el, amelyek az utolsó emberi menedék bukásához vezetnek. Az összeomlást egyedül Mya akadályozhatja meg, ha megfejti az álmai rejtélyét, és időben figyelmezteti az embereket a veszélyre.

A sápadt horda megérkezik, és elzárja a kolóniát a külvilágtól. Egyre több feszültség tör a felszínre. Amikor évtizedek óta először gyilkosság történik, az emberek ráébrednek, hogy nem attól kell igazán félniük, ami a falakon kívül vár rájuk.

Kemese Fanni – A viharszívű Mya Mavis könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Kemese Fanni – A viharszívű Mya Mavis könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Karin Slaughter – Az utolsó özvegy könyv pdf – Íme akönyv online!

Csak a szerencsén múlik kvíz – íme a mára bekészített kérdéscsomag