Kerekesszékes szépségverseny indul

Hirdetés

 

Jelentkezz 2014. január 14. és február 15. között a Miss Colours International 2014 versenyre!

A szervezők az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével várják a jelentkezéseket. Az űrlaphoz kérjük csatolj egy fotót magadról (jpg kép, max. 2 Mb), illetve ha 2014. március 15-ig töltöd be 18. életéved, a szülőnek, gondviselőnek kell kitölteni az alábbi nyilatkozatot (szülői nyilatkozat letöltése), melyet kitöltve, a jelentkezési laphoz csatolva tudsz nekünk elküldeni.

Hirdetés

A jelentkező az adatlap elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a róla készült kép a versenyhez kapcsolódó felületeken és a sajtóban megjelenhessen.

A kért adatokat nem tesszük közzé, csak a szervezéshez és kapcsolattartáshoz szükségesek. A jelentkező kijelenti, hogy nem áll jogviszonyban olyan harmadik természetes, vagy jogi személlyel, amely a jelentkezését akadályozza, vagy kizárja (pl. modellügynökséggel, fotóssal kötött kizárólagos szerződés).

A kitöltött adatok valótlansága esetén a jelentkezőt terheli teljes körű felelősség mind a szervezőt ért kár, mind pedig a harmadik személy által esetlegesen támasztott igény vonatkozásában.

 

http://www.misscolours.com/jelentkezes

 

{youtube}04XwoSUXTcI{/youtube}

 

A 2012-es és a tavalyi esemény sikere ösztönzött minket arra, hogy 2014-ben is megszervezzük a versenyt, immáron internacionális keretek között. Fő támogatónk idén a Rotary Klub Budapest – Center, akik nemzetközi klubjaikon keresztül segítik a külföldről jelentkező versenyzőket. 

2014. március 22-én a Larus Rendezvényközpontban rendezik meg először nemzetközi keretek között a Miss Colours International 2014 kerekesszékes szépségversenyt. A verseny célja bemutatni, hogy a kerekesszékes hölgyek számára is kiemelten fontos a szépség, a nőiesség és a siker! 

Életvidám, elhivatott, rátermett és jó kommunikációs készséggel megáldott aktív kerekesszékes hölgyek jelentkezését várjuk Magyarországról és külföldről egyaránt. 

Jelentkezz 2014. január 14. és február 15. között, a honlapon a JELENTKEZÉS menüpontban! 

Várjuk leveledet az [email protected] címre, vagy küldj üzenetet az alábbi űrlapon keresztül:

 

A 2012-es év győztesei 

A képen a balról:
2. udvarhölgy – Melnyik Edina
A győztes: Varga Katalin Eszter
1. udvarhölgy: Molnár Marietta Laura 

Hirdetés

A 2013-as év győztesei 

A képen balról:
2. udvarhölgy – Almási Nikolett
A győztes: Vasas Vanda
1. udvarhölgy: Váczi Anita

 

Mondd el a véleményed

Bábból Pillangó Akadálytalanul

A Csillag Születik útra kel!