Kerry Washington ruhatervezőként is bizonyít

Egyedi kollekciót ihletett a Botrány

Kiváló színésznő, újdonsült anyuka és még a divat világában is hódít! Kerry Washington, a Botrány főhőse a legizzasztóbb krízishelyzetek közepette is ügyel a tökéletes megjelenésre, de a magánéletben is mindig ragyogóan fest. Öt hónappal kislánya születése után, a Botrány évadpremierjének küszöbén ráadásként még egy saját ruhakollekcióval is előrukkolt.

128964_0993

Nőiesség, elegancia, kényelem: Kerry Washington és tervezőcsapata ezen gondolatok mentén hívta életre a 79 darabból álló egyedi kollekciót, amelynek inspirációját a Botrány szellemisége és a Kerry által alakított Olivia Pope személyisége adta. A ruhadarabok a dekoratív és egyben elegáns vonal mellett a kényelemre is fókuszálnak, hiszen egy nő számára a komfortos szabás is elengedhetetlen ahhoz, hogy megjelenésével magabiztosságot sugározzon. A különleges és letisztult széria egyes darabjai egyébként 3000 módon kombinálhatóak.

KERRY WASHINGTON

132836_0851

Kerry Washington a külcsín és a belbecs tökéletes egyensúlyát álmodta meg az összeállításokkal.

Sokat halljuk, hogy egy nő vagy eszes, vagy gyönyörű. Én úgy gondolom a kettő együtt is létezhet, ezzel a projekttel ezt akarom üzenni a világnak: kompromisszumok nélkül is lehetsz egyszerre okos, erős és szép!” – mondta a kollekcióról a színésznő, aki a napokban Jimmy Fallon talkshowjában vendégeskedett, ahol a negyedik évad várható fordulatai mellett a Trónok harca iránti rajongásáról is mesélt.

132836_0965

A Botrány krízismenedzserei a legfrissebb évadban, szeptember 25-én debütáltak az amerikai közönség előtt, és hamarosan hazánkban is újabb rejtélyek után kutatnak majd a Universal Channel műsorán!

 

Mondd el a véleményed

Stílusköztársaság by Lakatos Márk

Édes Élet – 258. adás – Galéria