Készülőben Poniklo Imre új lemeze – Ime a beharangozó dal

Hirdetés

Ősszel kerül a boltok polcaira a tavaly 15 éves, jubileumi születésnapját ünneplő Amber Smith együttes frontemberének, Poniklo Imre legújabb, második szólóalbuma. Ennek beharangozó dalaként látott napvilágot a minap a Föld körül c. klip, amelynek különleges “ízét” az benne megjelenő LEGO-figurák adják. Poniklo Imre az új klipről így nyilatkozott a Divatikonnak: “Az ősz elején jön ki a második szólólemezem, és még nyár elején szerettem volna egy beharangozó dalt kihozni. Az eredeti terv szerint egy másik dal lett volna, de a keverés közben úgy döntöttem, inkább ez, a “Föld körül” sikerült jobban.”

A klip maga egyébként  Sinco Jim (alias Bátori Gábor) munkája, akiről így vallott a dalszerző: “Rendkívül ügyes,tehetséges alkotó és fantasztikusan meg tudja valósítani az egyszerű ötleteket is.”

Hirdetés

Arról, hogy honnan jött az ötlet, hogy klipjében LEGO-figurák szerepeljenek, így vallott a szerző: “Egy egyszerű, szöveges videót szerettem volna, és egyszer csak eszembe jutott, ahelyett, hogy beülnék zongorázni, miért ne egy Lego vagy Playmobil-figura tegye meg helyettem? Sok időt és energiát megspórolok.”

Mi pedig mi mást  is mondhatnánk mást ezek után?! Nagyon várjuk az új albumot! Ígérjük, hírt adunk majd arról is.

Széles L. Gábor
2016.06.18

Mondd el a véleményed

A Mi Velencénk Fesztivál: nézd élőben a Divatikonon (1.nap)

Get the vibe – Peter Pavlov újdonsága