Nincs személyesebb, szebb karácsonyi ajándék, mint a kézzel készített. Lepd meg szeretteidet egy elragadó képeslappal. Az alábbiakban ebben szeretnénk ötleteket adni Neked.
Narancslekvár, karácsonyi finomság hozzávalók
1 kg narancs
1/2 liter rostos narancslé
1 tasak zselésítő anyag
1 kg kristálycukor
2 citrom leve
1 vanília rúd
csipet fahéj
3-4 szegfűszeg
1 csillagánizs
3 cl Campari vagy piros gyümölcsszörp
Narancslekvár, karácsonyi finomság elkészítése
A narancsokat megmossuk. Két narancs héját meghámozzuk és gyufaszál vékonyságú csíkokra vágjuk. Forrásban lévő vízben 5 percig főzzük majd 10 percre hideg vízbe tesszük, leszűrjük és lecsepegtetjük. A maradék narancsokat is A teljes cikkért KLIKK!
Source:: Karácsony 2014