Kiderült kik segítenek a Mentoroknak a döntésben!

Hirdetés


A hétvégén végre kiderül, hogy melyik az a tizenkét produkció, amellyel szombat esténként találkozhatunk majd az X-faktor 2012 élő adásaiban!

Hirdetés

Hirdetés

A döntés azonban nem könnyű, így segítők adnak majd tanácsokat a mentoroknak. A legfontosabb kritériumoknak kell megfelelniük a versenyzőknek: nem elég, hogy jó hangi adottságokkal, de remek előadásmóddal, és személyiséggel kell bírniuk. A négy mentor már mondhatni: jártas a tehetségek megtalálásában, ám kapnak egy objektív segítséget, ugyanis egy-egy hazai, elismert csillag fog nekik tanácsokat adni az élőadásokat megelőző utolsó, nagy lépésnél.
Geszti Péter a fiúk csapatát fogja szűkíteni, mégpedig Tiszttartó Titusszal, a CLASS FM rádió programigazgatójával. Keresztes Ildikó Fehér Balázzsal, a Carbonfools énekesével dönt a huszonnyolc év felettiek sorsáról. Nagy Feró feladatát igyekszik majd megkönnyíteni Molnár Tamás, az Anti Fitness Club frontembere, ők a csapatokat fogják meghallgatni. Egyedül Malek Miklós hívta vissza tavalyi segédjét, Tóth Gabit.
Szombaton Malek Milós, és Geszti Péter ítéletét, vasárnap pedig Keresztes Ildikó és Nagy Feró döntését nézhetjük meg az RTL klub csatornáján. Vajon idén kinek lesz esélye megnyerni a legnépszerűbb tehetségkutatót?

Írta: Hatos Niki. 2012.10.04.

Mondd el a véleményed

Kefir új klipje nem kell a zenecsatornának! (+videó)

Másodjára is feláldozták a legnagyobb akcióhősöket!