ELárulta! Ez az új szenvedélye a Happy Gang sztárjának

A hazai sajtóban számos helyen megjelent, hogy a 90-es évek egyik legismertebb együttesének, a Happy Gang-nek énekese, dalszerzője, Móré András “Vitamin” már több, mint 1000 napja absztinens és azóta az élete csodálatos fordulatot vett.
A zenész megszabadult a felesleges kilóktól, egészséges életet él, otthoni stúdiójában dolgozik vadiúj szerzeményein és új szenvedélyt talált magának: a gitározást!

Vitamin a jövőben már a koncerteken is kísérni fogja magát akusztikus gitáron, így az olyan slágerek, mint a “Fiatal szerelem”, “Kérek egy kulcsot a szívedhez” vagy a “Sokáig voltam távol” új köntösben fognak felcsendülni a fesztiválokon.

Erről meg is osztott velünk részleteket:

– Már nagyon régóta érdekelt a gitározás és úgy érzem, megtaláltam az új kedvenc hangszerem. Már lassan három éve nem éjszakázom, nem iszom, így amióta leszámoltam a bulikkal, új fejezetet nyitottam az életemben. Azóta van elég időm a lelki – és testi egyensúlyom kialakítására, amelynek az egészséges életmód és az edzések ugyanolyan fontos elemei lettek, mint a gitározás. 

A Happy Gang sztárja azt is elárulta, hogy rövid időn belül érkezik a vadiúj dala, amelyet már izgatottan várunk.

Tovább: Kiderült a Happy Gang sztárjának új szenvedélye

Még több zenei hír Zene.hu

Mondd el a véleményed

Pitbullcase kuponkód – Mutatjuk a kódot! Copy

Nyári Aliz világszínvonalú produkciójával és fantasztikus énektudásával varázsolta el a zsűrit A Dal 2022 válogatóján