Kihirdették a 21. MTV Movie Awards kategóriáit

Hirdetés


Idén sem marad el az év egyik legfontosabb filmünnepe! Április 25-én New Yorkban kihirdették a világ egyik legnépszerűbb filmes eseményének, az MTV Movie Awards idei jelölési kategóriáit. Az MTV globális átpozícionálása óta még az előzőeknél is nagyobb hangsúlyt fektet közönsége szórakoztatására, ezért a gálán a megszokottak mellett idén öt új díjat is kiosztanak.

Hirdetés

Hirdetés

A világ vezető fiatalos szórakoztató csatornájának filmes díjkiosztóját minden évben óriási figyelem övezi. A botrányokról és a látványos gáláról elhíresült átadón idén is kiosztják Az Év Filmjének járó trófeát, ahogy a Legjobb Férfi Alakítást és a Legjobb Női Alakítást is díjazzák majd. A megszokott kategóriák mellett pedig a csatorna profilváltásának jegyében idén új, az eddigieknél viccesebb és őrültebb díjakat is kiosztanak: a Legjobb Zene mellett a Legjobb Átalakulást a Képernyőn, a Legjobb Torokszorító Alakítást, a Legjobb Szereplőgárdát, a Legjobb Színészi Áttörést, sőt, még a Legjobb Szemétládát is díjazni fogja a kiemelkedő rendezőkből álló Akadémia zsűrije.


A jelölteket május 1-én, kedden jelentik be, ekkor indul el a rajongók számára a szavazási lehetőség, ami június 2-ig tart majd. Az előző évekhez hasonlóan, a 21. MTV Movie Awards-on is a június 3-i élő show alatt, a kaliforniai Gibson Amphitheatre-ben dől majd el Az Év Filmjének járó díjért folyó harc.


Az MTV Movie Awards 2012-t élőben sugározza majd az MTV globális hálózatának több mint 60 csatornája, így több mint 600 millió háztartásba juttatják el az év egyik leglátványosabb, leghírhedtebb és egyik legfontosabb filmes ünnepét.


Az MTV Movie Awards 2012 jelölési kategóriái:


Az Év Filmje

Legjobb Női Alakítás

Legjobb Férfi Alakítás

Legjobb Színészi Áttörés

Legjobb Vígjáték Alakítás

Legjobb Zene

Legjobb Átalakulás a Képernyőn

Legjobb Torokszorító Alakítás

Legjobb Csók

Legjobb Harc

Legjobb Szereplőgárda

Legjobb Szemétláda

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibit élő adásban csókolgatták

Gyurcsík Tibi szélesvásznon csajozik!