Kings on Ice Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE

Art Anzix Színház bemutatja:

Papp László Budapest Sportaréna 2018 április 29. este 19:00

A világhírű Jég Show: Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE

A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát! 2018 április 29. este ½ 8 kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk  Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.

Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos – exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik  a magyar közönség elé.

A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.

Evgeni Plushenko – a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki  címét. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.

Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, a legjobb Antonio Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.

Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

 A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, akrobatikus elemekkel, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

Megszólalnak a  klasszikusok, mint a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.

A Kings On Ice zenéjét Edvin Marton  szerezte.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !

Jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/art-anzix-szinhaz-bemutatja-edvin-marton-evgeni-plushenko-kings-on-ice-87056

KINGS A JÉGEN

 Több mint 300 bemutató világszerte

 10 éven át, a királyokkal a világon

 OLYMPIC, WORLD AND EUROPEAN CHAMPIONS OF FIGURE SKATING

 ÉLŐ MUSIC EMMY AWARD WINNER COMPOSER-ből

 A csodálatos Kings On Ice Show-on élvezheti a világ legnagyobb figura korcsolyázóinak lenyűgöző előadását. Csak néhány előadót említek, akik részt vettek a kiállításokon:

 Philippe Candeloro – olimpiai érmet

 Ilia Kulik – olimpiai bajnok

Facebook Comments

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár