Kiosztották a Glamour Women of the Year 2012 díjait

Hirdetés


Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Glamour Women of the Year díjátadó gálát, ahol a hazai sztárvilágból választották meg az év legtehetségesebb nőit. A Glamour magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest az exkluzív partin, ahol Rákóczi Feri volt a házigazda. Több mint harmincezer olvasó szavazata alapján dőlt el, hogy kik vehetik át a díjakat.

A legjobb műsorvezető: Tatár Csilla

A legjobb énekesnő: Janicsák Veca

A legjobb színésznő: Pokornyi Lia

Hirdetés

A legjobb modell: Palvin Barbara

A legjobb divattervező: Abodi Dóra

A legsármosabb férfi: Száraz Dénes

 

Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros parti keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait. Az exkluzív gálát idén is bárki végig izgulhatta a glamouronline.hu élő közvetítésén.


Az énekesnők versenyében ezúttal az X Faktor felfedezettje, Janicsák Veca vihette haza a Women of the Year elismerését. „Nagyon erős volt a mezőny, nem számítottam arra, hogy végül én kapom a díjat. Meglepődtem, amikor meghallottam a nevem, fantasztikus érzés volt. Boldog vagyok és köszönettel tartozom a rajongóimnak.” – mondta az énekesnő.

 

 


További fotókért klikk a képre!
 

 

 

A legjobb divattervező Abodi Dóra lett, míg a legjobb modellnek Palvin Barbarát választották, aki ezzel megismételte tavalyi győzelmét. A legjobb színésznők közül Pokorny Lia vette át a Glamour elismerését, míg a műsorvezetők közül a TV2 képernyőse, Tatár Csilla örülhetett. „Ez életem első díja, boldog vagyok, hogy a közönség úgy érezte, méltó vagyok rá. Az elmúlt tíz év munkájának gyümölcse érett most be.” – árulta el könnyeivel küszködve a műsorvezető.

Az erősebbik nemről sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a Jóban Rosszban sztárját, Száraz Dénest választották az olvasók. „Nagyon megtisztelő ez az elismerés, különösen örülök, hogy a közönség döntött a díj sorsáról. Minden rám szavazó hölgynek hatalmas köszönettel tartozom.” – vallotta be a színész. Az este folyamán két különdíj is gazdára talált elismerve a páratlan tehetséget. Trokán Nóra a legstílusosabb nőként vehette át a Women of the Year elismerését, míg Demmer Erika, a legismertebb magyar plus-size modell „A legtündöklőbb arc” birtokosaként  léphetett színpadra. Természetesen a Divatikon stábja is jelen volt az eseményen és riporterink mikrofonvégre kaptak néhány sztárt: Tatár Csilla, Gönczi Gábor, Kovács Áron, Nyári lányok, Kocsis Tibor, Janicsák Veca, Palvin Barbi, Wolf Kati, Muri Enikő, Gyurcsík Tibi, Fábián Juli, Solti Ádám, Király Viktor, Király Linda

 

Az estén készült fotókat itt nézheted meg: Klikk!

 

Interjúk HAMAROSAN!

 

 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.23.

Mondd el a véleményed

Nők vs. sztereotípiák I. rész Adriana Lima: Nem a mennyiség számít!

Akár hiszed, akár nem…