Király Béla koreográfus workshopja – „Szenvedélyem a tánc és a tanítás!”

Hirdetés

Múlt vasárnap került megrendezésre több hazai sikermusical táncos-koreográfusának, Király Bélának bemutatkozó workshopja. A táncolni vágyok délután gyűltek össze, hogy megtanulják Usher : More című számára készült koreográfiát, ami igazán és méltóképpen tükrözte Béla stílusát, egyéniségét.

Hirdetés
0186

Mindnyájan lendülettel és mondhatni csillogó szemekkel érkeztek és érdeklődve figyelték Béla instrukcióit. Az esemény első fele egy olyan Béla által kifejlesztett funkcionális tréninget foglalt magába, amely kiválóan erősíti, nyújtja és a legfontosabb, hogy fejleszti a táncosok testét, izomzatát.  Nem könnyű, viszont mindenki számára kihívás, mely egyben nagyon hasznos is.

Hirdetés

DSC_0381

Ezután következett az igazán izgalmas rész: a koreográfia elsajátítása. A tanulás folyamata elképesztően részletes volt, Béla mindent többször bemutatott és mindenkit figyelemmel kísért az egész program alatt. Ismét tanúja lehettem szakmai felkészültségének és elhivatottságának.

DSC_0345

„Nagyon jól eső érzés volt számomra, hogy ilyen sok területről érkeztek érdeklődők a workshopra! Fantasztikus volt, hogy tudtam újat adni az embereknek és örömet- boldogságot okoztam nekik az én legnagyobb szenvedélyemmel: a tánccal es a tanítással!” – nyilatkozta a koreográfus.

A három óra hosszáig tartó munka eredményeként összeállt a látványos koreográfia, amit a tanulás végeztével mindenki örömmel táncolt.

10349147_10152688227778610_7883641889396116158_n

Az érdeklődésre való tekintettel Béla tanfolyamot indít, amelyre szeretettel vár minden kedves mozogni-táncolni vágyót! Jelentkezni a [email protected] e-mailen tudtok, ahol minden további információt megkaptok a tréningről! 🙂

2014. szeptember 10.
Írta: Badicz Adrus
Fotók: Bolya Árpád, Badicz Adrus

Mondd el a véleményed

A Macska – 18. rész

Időjárás-előrejelzés – 2014.09.10. este