Klip faktor

Hirdetés


Vastag Csaba, Vastag Tamás és Wolf Kati egyszerre készül friss videóval a rajongói számára.  Szürreális, szerelmes, különleges klipek születőben!

Hirdetés


Közös slágerük, az Őrizd az álmod után most saját dalokkal, image-klipekkel készülnek a srácok.
 

Ismét egyszerre forgatnak klipet a Vastag testvérek, ám most sem a dal, sem a video nem közös. Az év énekese akárcsak az előző két klip esetében, most is Indián csapatával dolgozik. Csabi stúdióban készülő, ’Szerelem vándora’ című kisfilmjében hiányos öltözetű lányok lesznek láthatóak. Mr X stábja egy egyszerűbb megoldású képi világ mellett döntött, mert mindenképpen a nóta szövegét szeretnék a középpontba helyezni, vagyis hogy minden ember keresi szerelmet, és életüket az érzelmek irányítják. A kisebbik Vastag, Tomi pedig egy sóskúti bánya előtt énekli a ’Soha még’ dalát, amelyhez egy szürreális világot terveztek el a stábbal, és amelyben mindenféle furcsaságokkal találkozhatnak majd a rajongók.

Hirdetés

Kati közösségi oldalán sem titkolta: nagyon fázott a forgatás alatt. (Forrás: Kati Facebook lapja)
 

De nem csak a tesók, hanem Wolf Kati is új anyaggal kedveskedik a közönségnek. A kisfilm az ’Az aki voltam’ című slágerhez készül. A forgatás egy sejtelmes kastélyban esett meg, ahol az énekesnő elmondása szerint nagyon fázott, így Kati attól sem riadt vissza, hogy hajszárítóval melegítse fel magát. A forgatás után Kati első dolga pedig egy forró fürdő elkészítése volt.  A videóban különleges ruhákban láthatjuk majd a dívát. Ti melyik végeredményt várjátok a legjobban?

Írta: Hatos Nikolett. 2012.03.28.

Mondd el a véleményed

Fashion Days Pop-Up Outlet: Tolvai Reni és Dukai Regina a ruhák bűvöletében!

Vastag Csaba meztelen nők társaságában