Kobe – Utolsó szó videóklip

Hirdetés

 

Németh Dániel, ismertebben Kobe, egy fiatal közvetlen srác, akinek most készült el a hetedik videó klipje.

 

Hirdetés

A fiú 6 éve foglalkozik komolyabban zenével, hiphop; rap és a pop műfajban találta meg önmagát, amivel az érzéseit tudja kifejezni.

-Én mindig az átélt dolgokból táplálkozom. –Mondta az énekes, aki már középiskolás korában is rengeteg verset írt saját kezűleg.

 

Hirdetés

Az Utolsó Szó című dal megírása körülbelül három hétig tartott, ami elég érdekes, de annál fontosabb témát dolgoz fel. Melyik a fontosabb a párkapcsolat, vagy a karrier? A fiú szavaival élve, „az ego és a hibás énkép sokszor visz minket tévútra”, korábban Ő is elkövette ezt a hibát.

A dal üzennivalója, hogy sose felejtsük el honnan jöttünk, kik segítettek a nehéz időszakokban, vegyük észre azokat, akiknek sikereinket köszönhetjük, akik támogattak és mellettünk álltak. 

 

A videó klip is elkészült, aminek több részét egy átlagos nyári időben, 37 fokban vettek fel, budapesti helyszíneken. A forgatást segítette, hogy baráti társaság dolgozott együtt rajta, illetve az, hogy a szereplőket rajongók alakították. Így nem csak a kulisszák mögé tekinthettek be a fiatalok, hanem kedvencük sikeréhez is hozzájárulhattak.

 {youtube}6CJyx1taGJ8{/youtube}

Ahogy a dal is üzeni, ne felejtsük el azokat, akik utunkon kísérnek; Kobe is folyamatosan tartja a hallgatóival a kapcsolatot. Közösségi oldalakon, valamint az események és fellépések utáni dedikálás, beszélgetés, valamint a közös kép sem maradhat el.

 

A nyár további része is mozgalmas lesz a srácnak, fellépések, új dalok és klipek készítése követik majd egymást, amiről a közösségi oldalán gyakran posztol. (www.facebook.com/ddkobeofficial)

 

Egy biztos, nem ez volt az utolsó szó az énekestől, kövessétek ti is!

 
Mondd el a véleményed

RUDOLF PÉTER TÉVÉSOROZATOT RENDEZ!

MC Pita Ramos: Maradnék még