Kőkeményen küzdöttek a sztárok

Hirdetés

 

Első alkalommal rendezték meg a Flex Gym-ben a Celeb Cross Cup-ot, melyen hazai hírességek mérték össze az erejüket. A hölgyek és az urak külön feladatsorral versenyeztek. Részt vett az eseményen: Horváth Éva, Vajna Timi, Sarka Kata, Tolvai Reni, Tímár Brigitta, Larion Zoé, Müller Attila, Rippel Viktor, DJ Antonio és az erejéről jól ismert Berki Krisztián is.

 

Hirdetés

Hirdetés

A Cross training az egyik legnehezebb mozgásforma, melynél nemcsak erőre, hanem kitartásra és fegyelemre is szükség van. A Berkes László vezető felkészítő tréner által összeállított feladatsor mind a hölgyek, mind az urak számára emberpróbáló volt. A heti 5 alkalommal edző, testépítő Berki Krisztián is alaposan megizzadt, mire végigcsinálta a gyakorlatokat.

 

Nézd meg az összecsapáson készült interjúinkat:

 

 Tolvai Renivel:

{youtube}JyRJaM93ghA{/youtube}

Sarka Katával:

{youtube}gna4nlz0Esw{/youtube}

Horváth Évával:

{youtube}7C-x-Za6OqQ{/youtube}

Berki Krisztiánnal:

{youtube}SAmMVU9qf-w{/youtube}

A hölgyek versenyét Horváth Éva nyerte meg, aki bevallotta, hogy heti 5 alkalommal edz, bár még ő is alaposan elfáradt a megmérettetésben. A férfiaknál hatalmas küzdelem volt, hiszen az ő gyakorlatuk nagyon keményre sikerült. Az edzésben lévő Müller Attila és Rippel Viktor is kifáradt a verseny végére. A fiúk mezőnyét Berki Krisztián nyerte.

 

A fárasztó, de jó hangulatú versenyt jövőre is megszervezik, ám akkorra már új feladatokat talál ki Berkes László tréner.  

Mondd el a véleményed

Jelenetek 2 házasságból

Berki Krisztián vizisikló forma volt