Korda Györgyöt nem lehet lerázni

Hirdetés

 

Gyuri bácsit megnyerni bizony nem egy leányálom

Szuper reklámvideókkal készült április elsejére a UPC Magyarország, melyek apropója, hogy megköttetett az ötszázezredik internet-előfizetésük (ami természetesen nem egy áprilisi tréfa). A főszereplő Laci, a történet szerinti szerencsés előfizető, aki ajándékba kapja Korda Györgyöt egy teljes napra. Innentől szabadul el a pokol, Laci megdöbbenve konstatálja, hogy Gyuri bácsi valóban mindenhová vele tart. Egy átlagos napot követhetünk végig a videók által: Laci idegeskedik kicsit a munkahelyén, ebédel, használja a mosdót is, megbámulja a lányokat, majd végül hazaindul.

Hirdetés

Mindeközben Korda György árnyékként követi. Csajozási tanácsokat osztogat, segít megoldani az éles helyzeteket, örökérvényű tanulságokkal szolgál az élet majdnem minden területére vonatkozóan – mindezt pedig dalok formájában! A videókban a Korda-életmű olyan legendás darabjai csendülnek fel, mint például a Nem vagyok ideges, a Miért forog még a föld, vagy például a Visszatérek én című slágerek.

Hát ki ne szeretné, ha egy napig Korda György nyújtana saját, külön bejáratú aláfestő zenét a mindennapos ténykedéseihez! Vagy legalábbis ki ne szeretné nézni, ahogy végigkíséri egy másik ember napját!

 

Mondd el a véleményed

Grumpy Cat szereti a divatot, a divat is szereti Grumpy Cat-et

Az vagy, amit teszel – avagy hősöket keresünk! (videó)