Kovács Áron motorral hódít!

Hirdetés


Kovács Áron már-már hazajár Horvátországba. A Class FM műsorvezetője idén nyáron sem bízott semmit a véletlenre. Motorháton derítette fel az ország legszebb pontjait, hogy családját egy tökéletes nyaralással lepje meg.

Kovács Áron köztudottan motor-mániás. A műsorvezető barátaival minden nyáron felderítő túrára indul, így az idei horvátországi kirándulás sem maradhatott el. Persze a Class FM műsorvezetője nem feledkezett meg feleségéről és kisfiáról sem. Áron ugyanis a baráti túrák alkalmával szemeli ki a legideálisabb helyszínt a családi nyaraláshoz.

Hirdetés

Hirdetés

„Minden évben motorral nekivágunk Horvátországnak a haverokkal. Egy igazi felderítő túra ez, amikor vadászunk azokra a helyekre, ahová érdemes családosan is visszatérnünk. Az ország legszebb részeire lecsapunk, helyben szállást is foglalok, és pár nappal később pedig leviszem a családot.” – árulta el Kovács Áron. -  „Mindig valami lenyűgöző kis településre bukkanunk, amit örömmel mutatok meg nekik. Általában Senjnél megszállunk a srácokkal, aztán végig a tengerparti út mentén nekivágunk Horvátországnak. Hatalmas négy-öt napos kaland szokott ez lenni, sok fürdéssel és szórakozással.” – tette hozzá a Class FM műsorvezetője, aki friss élményekkel feltöltődve tér vissza a mikrofon mögé.

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Ladánybene 27 – szemben az árral a Szigeten

A Carbonfools énekese kiakadt a Sziget Fesztiválon!(+ videó)