Kováts Vera életét teljesen felforgatta az X-Faktor!

 

A StarFactory egyik főszereplőjével, Kováts Verával beszélgettünk az Instant romkocsmában, ahol a stáb csapatépítő buliját tartották. Starfactory, avagy ’Csillogás és minden, ami mögötte van’ musical, egy énekes tehetségkutatón részt vett versenyzők sorsát mutatja be, mind a vesztes, mind a győztes oldalról.

 

Vera egy őszinte, kedves, vidéki lányt fog megformálni Rami személyében, aki azért jelentkezik a tehetségkutató versenyre, hogy álmait megvalósítsa, énekesnő legyen.

A fiatal lány teljesen magáénak érzi a szerepet, mintha róla készítették volna. Bár a musical több bonyodalma abból is adódik, hogy a két főszerelmes Rami és Ricsi, teljes ellentétei egymásnak jellemileg, és társadalmilag is.

Vera elmondta nekünk, nem hisz a szerelem első látásban, viszont nagyon álmodozó típus. Az életét teljesen felforgatta az X-faktorba való jelentkezés, de 95%-ban jó irányba. Azóta a darabhoz hasonlóan vakon követi álmait, és a valóságban maximális támogatást kap ebben családjától és barátaitól is.

Nézd meg interjúnkat Verával:

 

{youtube}LvKaGNf06sg{/youtube}

Egy kis ízelítő a darabból:

 {youtube}NIS3y2UvYug{/youtube}

 

 Még egy videó a sajtótájékoztatóról:

 

{youtube}8nHjGPxdW1k{/youtube}

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár