Közös versenyre készül Jakabos Zsuzsa és Puskás Peti

Hirdetés

Mélyvízbe kerül Puskás Peti. Az énekest az arizonai edzőtáborból hazatérő olimpikon úszónő, Jakabos Zsuzsa veszi kezelésbe, hogy Peti csúcsformában legyen nyárra. A gyönyörű úszónő azonban nem csak a népszerű énekesnek ad tippeket: a két fiatal közösen készül új feladatra, tanácsadóként csatlakoznak ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségversenyhez.

kozos_versenyre_keszul_zsuzsa_es_peti

Iszak Eszter, Epres Panni és Dukai Regina mellett Jakabos Zsuzsa és Puskás Peti is tanácsokkal látja el a Miss Balaton szépségeit. Mindkét fiatal teljes gőzzel készül a feladatra. Peti az évek során szerzett színpadi tapasztalataival segíti majd a lányokat, hogyan mozogjanak magabiztosan a közönség és a zsűri előtt.

Hirdetés

Egy ilyen tanácsadói hölgykoszorúban külön megtiszteltetés, hogy én képviselhetem a másik nemet, és „pasi szemmel” segíthetem a lányokat. Ráadásul kicsit ki is használom a lehetőséget, mert bár most nem látszik rajtam, régebben én is úsztam, így Zsuzsa tanácsai nekem is jól jönnek, hogy formába hozzam magam a nyárra” – kezdte lelkesen az énekes. „Az első és legfontosabb tanácsom a lányoknak az, amit apukámtól tanultam: minden fejben dől el. Így azt javaslom a jelentkezőknek, hogy mindig koncentráljanak az adott feladatra, és a cél lebegjen a szemük előtt” – osztotta meg első tippjét Peti.

Hirdetés
puskas_peti_bemelegit_a_feladatra

Jakabos Zsuzsa egy percet sem unatkozik. Épphogy hazatért az Egyesült Államokban tartott úszótáborból máris egy következő versenyre készül. A Miss Balaton 2014 szépségeinek ad sporttal kapcsolatos tanácsokat, és persze Petit is ellátja néhány hasznos ötlettel.

Viszonylag későn, 8 évesen tanultam meg úszni. Utána viszont nagyon hamar kiderült, hogy van érzékem ehhez a sportághoz, és azóta szinte a medencében élem az életemet. Rengeteg jó tanácsot, segítséget kaptam és kapok a mai napig én is, amelyek előre visznek. Persze vannak saját kis praktikáim, sőt babonáim is, amik kialakultak az évek során: például versenyeken mindig baloldalról lépek fel a rajtkőre – avatott be titkaiba Jakabos Zsuzsa. „A Miss Balaton versenyzőit arra buzdítom, hogy találjanak egy olyan sportot, amiben örömüket lelik, még akkor is, ha először nagyon fárasztónak érzik – kezdte az útmutatást a csinos úszónő, aki az énekest sem hagyta tanács nélkül – Petinek először is azt javaslom, hogy ne csak a medence partjáról ismerkedjen a vízzel, és kezdésnek mondjuk heti 3-szor legalább fél órát ússzon.”

 

Zsuzsa és Peti arra biztatják a lányokat, hogy próbálják ki magukat a versenyen. A jelentkezés már csak néhány napig, május 23-ig tart, így érdemes mihamarabb felkeresni a www.missbalaton.hu weboldalt.

Mondd el a véleményed

Világsztárral duettezik Tóth Gabi a VIVA Cometen!

Kiderül, kié az ország legjobb sulizenekara!