Krasznai Tünde elcsábította a rajongókat

Hirdetés


Nem mindennapi eseményen buliztak együtt a színesebbnél színesebb sztárok, a titokzatosságot sejtető Pletykafészkek Éjszakáján engedhették ki a gőzt. A forró hangulatot megalapozta Krasznai Tünde, akit imádott a közönség. A szexi énekesnő ugyanis olyan szenvedélyesen adta elő kedvenc dalait, hogy sokaknak tátva maradt a szájuk a csábító és nőies tánca miatt.

 pletyka1

– Nagyon jól éreztem magam. Rendkívül jól esett, hogy sokan miattam jöttek el, mert hallani akarták, hogyan énekelek – mosolygott az X-Faktorban felfedezett énekesnő, aki koncertjét követően hajnalig bulizott a Russel Media rendezvényén a többi sztárral, köztük Király L. Norbival együtt.

Hirdetés

Kiszel Tünde lovagjával érkezett, mindketten kíváncsiak voltak a jövőjükre, de a Pletykafészkek jósa nem jósolt a naptárak királynőjének.

– Különleges este volt, örülök, hogy részt vehettem rajta. Sok ismerőssel találkoztam, akikkel jót beszélgettünk. Szerettünk volna jósoltatni, de sajnos nem kerültünk sorra.

 

Hirdetés
pletyka2

A különleges partin Erdőhegyi Brigi és Rippel Feri is a jót mulatott, akik bevallották, nagyon boldogok, hogy megismerkedhettek Bihari Alexandrával. A feltűnően csinos, formás lány habár 21 éves sincs, már a világ egyik legsikeresebb női zsokéja.

Mondd el a véleményed

Carrera napszemüveg 37 010/IC

JOY VIDEÓK