Kullai Timi időnként bezárkózik

Hirdetés

 
Az idei Megasztár palettája igencsak szélesre sikeredett, mindenki megtalálhatja benne a maga favoritját. Kullai Timitől a negyedik döntőben búcsúztunk, ám a lány nem csüggedt el, ugyanis amerre jár mindenhol szeretettel, és elismeréssel találkozik. Divatikon Kvíz a mindig őszinte, néha kissé bezárkózó, ám roppant közvetlen lánnyal!

 

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?           
Furcsa mód: nem stílusom az ilyen zene, de most valahogy rákattantam a Carbonfools – Hideaway című dalára. Ha ezt hallgatom, akkor büszke vagyok, hogy magyar vagyok, mert erről a dalról nem mondani meg, hogy magyarok csinálták!

Hirdetés

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Igen, gyerekkoromban, de meg is bántam utólag!

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?         
Én nem szeretem a Valentin napot. Hála Istennek a párom is ezen a véleményen van! Erőltettetnek érzem, és azt vallom, hogy ne csak ezen a napon viselkedjünk egymással kiemelkedően. Emellett egy jó érzékű üzleti fogásnak tartom, ami az Amerikából érkező giccs-ből áll.

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?       
Először a családomnak és a barátaimnak vennék meg mindent amire tudom, hogy vágynak! Aztán azonnal megrohamoznék egy plázát, beszerezném a legújabb nyári cuccokat! Végre úgy mennék végig a polcokon, hogy nem lenne bennem ész- és lemondás bizonyos dolgok iránt, amelyeket jelenleg nem engedhetek meg magamnak… Utána lehiggadván, elkezdenék gondolkozni a befektetésen, nyitnék saját vállalkozást, valószínűleg ingatlanokba is fektetnék, és hát nem utolsó sorban felvirágoztatnám a zenei karrierem!      

5. Hányas voltál a suliban…     
Énekből: 5   
Testnevelésből: Nem emlékszem! (mosolyog)       

6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?     
Borzasztóan könnyen ismerkedek, és egyből beengedem a szívem legmélyére azt, akiről érzem, hogy tiszta és őszinte! Sokszor ráfáztam már erre, de nem tudok és nem is akarok ezen változtatni! Talán én vagyok az egyetlen Megasztár döntős, aki olyan szinten barátnői viszonyt alakít ki a rajongóival, hogy napi szinten bonyolítjuk a közösségi oldalamon ezeket a dolgokat.

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?          
Sok-sok fájdalom, epekedés, nem jó érzés számomra. A párommal kilenc év után a szerelem átváltott sokkal többre, ezt már annál inkább értékelem és imádom!

8. Írtál már szerelmes levelet?
Nem, soha! Nem vagyok az az írogatós fajta! Várok, trükközök, és kivárom a sorom, mintsem elébe menjek annak.

Hirdetés

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?          
Első nyilvános szereplésem egy iskolai Ki Mit Tud verseny volt, amiből aztán egy országos kerekedett!       

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Rengeteg a szeretet, az elismerés ami úton – útfélen elér. Öröm így kimennem az utcára, bárhol is intézem a dolgaimat: mindenhol a szerető szavakat kapok. Iszonyatosan jól esik, és minden ügyintézésemre kihat! Előtte is – mivel közvetlen és mindig mosolygós ember vagyok – akár a boltba lépésem után fél perccel már röhögtünk! Most még inkább megalapozott a beszélgetés. Egy rendőri esetem is volt már, ahol meg akartak büntetni, de elénekeltem neki ott a kocsiban ülve a Good Luck-ot, és elengedtek! (mosolyog)

10.+ És mik a hátrányai?          
Vannak olyan napjaim, amikor visszavonulnék, mert nem vagyok túl szociális hangulatban. Ilyenkor is muszáj beszélgetni mindenhol mindenkivel pont ugyanolyan kedvesen, mintha minden rendben lenne. Ettől még sokkal rosszabbul érem magam, amelynek tetejében ott a bulvár sajtó is. Nagyon nehezen viselem az ő világukat, hogy hazudozásból és pletykákból rosszindulattal cikkek születnek! Utánuk győzze kivakarni magát belőle az ember!

11. Mikor sírtál legutóbb?         
A Megasztár házban, mikor a Nórika kiesett! Őt nagyon megkönnyeztem! Azóta nem sírtam, pedig ez nálam nem nehéz dolog! (mosolyog)

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Sajnos nem! Olyan ember vagyok, aki képes addig eltűnni, elbújni, megsértődni, nem szólni, amíg nem kezdeményez a másik fél! De persze ez csak akkor van, ha biztosan nekem van igazam a vita során! Ellenkező esetben beismerem, és ott azonnal megbeszélésre kerül a dolog!

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
A hangulatváltozásaim, amelynek következtében nem nagyon tudják mit kell csinálni velem! Hagyjanak békén, mert majd visszatér a MosolyTimi, vagy kérdezgessenek – ez a legrosszabb, mert ettől még idegesebb leszek és mégjobban bezárkózok! -. Nekem vannak ilyen bezárkózásos dolgaim, amikor csak én vagyok és a kis saját világom. Ha nagyon behúzódok, akkor hagyni kell engem ebben a kisvilágban, mert minden más megoldás csak olaj a tűzre!

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?    
Nem tudnék egyet kiemelni! Folyamatosan, nap, mint nap kapok a Facebook-omra általuk saját kézzel készített rajzokat, montázsokat a fotóimból, cikkekből. Ezek a saját készítésű dolgok számomra a legkedvesebbek, mert úgy gondolom, hogy a végeredmény mellett a legfontosabbak azok az érzések, amik akkor voltak bennük, miközben készítették őket.   

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?      
T
egnap vettem egy kis króm szívecske matricát az autómra! A felragasztás után lefotóztam! (mosolyog)

Forrás: Hatos Niki /MédiaStyle. 2012.05.17.

Mondd el a véleményed

Összeállt az X-Faktor új négyfős zsűrije

Vásáry André: Könnyedebb lemez jön!